Umudun Çocukları Engelliler Dayanışma Yardımlaşma ve Bilinçlendirme Dernek Başkanı Gülcan Karakuş, Siirtliler Vakfı Başkanı Mubin İnan ve beraberlerindeki yönetim kurulu üyeleri, Vali Azmi Çelik’i makamında ziyaret etti.
Engelli vatandaşların gündelik hayatta karşılaştığı sorunlara çözüm bulma noktasında, derneğin yaptığı çalışmaları takdirle karşılayan Vali Çelik, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Engelli vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenerek, yaşadığı sorunlara ortak çözüm bulmak istediklerini belirten Vali Çelik, bu kapsamda Valilik olarak ellerinden gelen yardımı yapmaya hazır olduklarını kaydetti.
Sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çeken Vali Çelik, toplum yararına yapılan işlerin birlik ve beraberliğimizi daha çok artıracağını söyledi. Türkiye’nin her bölgesinden gelen insanların Eskişehir’de huzur ve güven içerisinde yaşadığını aktaran Vali Çelik, yaşanılabilir şehirlerarasında ilimizin her zaman üst sıralarda yer aldığına dikkat çekti.
Umudun Çocukları Engelliler Dayanışma Yardımlaşma ve Bilinçlendirme Dernek Başkanı Karakuş ve Siirtliler Vakfı Başkanı İnan da, ziyareti kabulden dolayı duydukları memnuniyeti bildirerek, yaptıkları çalışmaları Vali Çelik’e anlattılar.
Editör: TE Bilişim