Eskişehir Valisi iken son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Şanlıurfa Valiliği görevine atanan Vali Güngör Azim Tuna, Eskişehir’e veda etti.
Sabah saat: 11.00’de valilik makamına gelen Vali Tuna daha sonra 3 yıldır beraber görev yaptığı mesai arkadaşları ile tek tek tokalaşarak veda etti. Vali Tuna’nın ayrılışı esnasında duygulu anlar yaşandı. 3 yıldır görev yaptığı Eskişehir’den ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını dile getiren Vali Tuna, “Bizden görevi devir alacak arkadaşımızın da Eskişehir’de güzel işler yapacağına inanıyorum. Biz, mesleğimiz gereği vatan toprağı olan her yerde görev yapmaya hazırız. Güzel ülkemizin farklı bölgelerinde görev yapmak, bu ülkenin tüm insanlarını daha yakından tanımak bizleri her zaman heyecanlandırıyor. 2013 yılında Türk Dünyası Kültür Başkenti olan Eskişehir’i tüm dünyaya tanıttık. Eskişehir’i artık herkes yakından tanıyor. Bunu başarmanın mutluluğu ve huzuru içerisinde buradan ayrılıyorum” dedi.
Tüm Eskişehir halkına hakkını helal ettiğini söyleyen Vali Tuna, Eskişehirspor’un tekrar Süper Lige çıkacağına kaydetti.
Editör: TE Bilişim