Espresso kahve birçok zengin aromanın, lezzetin ve notanın bir arada bulunduğu en özel tatların başında gelir. Tıpkı viski ve şarap gibi kahve çekirdekleri de yetiştiği bölgenin ve iklimin özelliklerine göre notalarına ulaşmaktadır. Guetemala Atiqua Pastrol Kahve kendine has lezzete ve tada sahiptir. Kahveyi hazırladığınızda mis gibi çikolata ve çikolata aromaları tüm odayı sarar. Aynı zamanda güçlü bir asiditeye sahip olan bu kahve çeşidi, şekerli vanilya notalarına sahiptir. Yetişme ortamı ve iklimi sayesinde özellikleri tamamen kendine hastır. Çiçeksi gövdesi le lezzetli ve farklı bir kahve deneyimi yaşamak isteyen kahve tutkunlarının tercihi olan Guetemala Atiqua Pastrol Kahve, filtre kahvede ya da espresso kahve demleme yöntemlerinde kullanılabilmektedir. Sitemiz üzerinden bulabileceğiniz en organik, sertifikalı ve yerel kahve çeşidi olan Guetemala Atiqua Pastrol Kahve lezzeti ile kahve deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

Filtre Kahve

Filtre kahve yapımında da kullanabileceğiniz Guetemala Atiqua Pastrol Kahve, tütsülenmiş bir lezzete de sahiptir. Guatemala kahve çeşitleri arasında en sevilenlerin başında gelen Guetemala Atiqua Pastrol Kahve olgun bir tada sahiptir. En kaliteli kahve çekirdekleri arasında bulunan Guetemala Atiqua Pastrol Kahve sitemiz üzerinden EspressoPerfettto güvencesi ile taze kavrulmuş, doğru paketlenmiş ve titiz şekilde hazırlanmış olarak temin edebilirsinz. Özgün ve kendine has bir lezzete sahip olan Guetemala Atiqua Pastrol Kahve, volkanik kökenli bir kahvedir. Bunun sebebi ise yüksek rakımlı ve volkanik özelliklere sahip topraklarda yetişmesidir. Bereketli toprak yapısı ile bölgenin tüm özelliklerini tek bir kahve çekirdeğinde bile bulabileceğiniz bu müthiş lezzete, bir fincan içinde rastlayabilirsiniz. Kahve tutkunlarının en vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan Guetemala Atiqua Pastrol Kahve, çikolata notaları ile gününüzün en keyifli anlarını yaşamanız için de sizleri davet ediyor. Karakteristik bir lezzete sahip olmasına rağmen yumuşak bir içime sahip olan Guetemala Atiqua Pastrol Kahve, ağzınızda hoş çikolata ve vanilya notaları da bırakacak. Doğal kakaonun tropikal lezzetini keşfedebileceğiniz Guetemala Atiqua Pastrol Kahveyi EspressoPerfetto güvensinde satın alabilirsiniz.

Kahve Fiyatları

Kahve fiyatları kahve çekirdeklerinin kalitesi, organik özellikleri, sertifikası gibi detaylara göre değişmektedir. Genel olarak yüksek kaliteli segmentte bulunan kahve çekirdekleri, diğer kahve çekirdeklerinden belirgin bir fiyat farkı ile satışa sunulmaz. Sitemiz üzerinden en uygun fiyatlı ve maksimum kalitede kahve çekirdeklerini bulabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim