Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak YenikentMahallesinde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Kurt, YenikentPazarını da gezdi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kurt, onların istek ve şikayetlerini dinledi. Hem vatandaş hem de esnaf pahalılıktan şikayetçi oldu.

Başkan Kurt, YenikentMahallesi’nde bulunan işyerlerini ve kahveleri gezdi. Esnaf ve vatandaşlarla ile buluşan Başkan Kurt, onlarla sohbet etti. Onların da istek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Kurt, notlar aldı. Başkan Kurt, Yenikent’tekiminle sohbet etse pahalılıktan şikayet etti. Esnaf satış yapamamaktan şikayetçi olurken, vatandaşlar da ay sonunu getiremediğini anlattı. Ekonomik krizin en çok mutfağı vurduğunu belirten vatandaşlar, aldıkları maaşlar ile ay sonunu getiremediklerini söyledi.

Başkan Kurt, iş yerlerinin ardından Cumartesi Günleri YenikentMahallesi’nde kurulan pazarı gezdi. Başkan Kurt, burada pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar ve pazar esnafı Başkan Kurt’a yoğun ilgi gösterdi. Pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kurt, meyve ve sebze fiyatlarını da kontrol etti. Ancak burada da esnaf ve vatandaşın şikayeti değişmedi. Ekonomik krizin kendilerini çok etkilediğini belirten esnaf ve vatandaşlar, geçinmekte zorlandıklarını kaydetti.

Editör: TE Bilişim