Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Fatih Mahallesi sakinleri ile bir araya geldiği kahvehane ziyaretinde, “Tepebaşı Belediyesi gerçekleştirdiği çalışmalar ve hayata geçirdiği projeler ile vatandaşının memnuniyetini, takdirini kazanmayı başarmış bir belediye” şeklinde konuştu.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, hemen her fırsatta Eskişehirliler ile bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda kahvehane ziyaretlerinde bulunan Başkan Ataç, bu kez Fatih Mahallesi sakinleri ile buluştu. Derman Caddesi üzerinde faaliyet gösteren kahvehaneyi ziyaret eden Başkan Ataç, Tepebaşı Belediyesi Meclis üyeleri ile birlikte vatandaşlar ile sohbet etti. Belediye çalışmaları ve projeleri hakkında da mahallelilere bilgiler veren Başkan Ataç, Yaşam Köyü, temiz enerji çalışmaları, Engelliler Montaj Atölyesi, Su Sporları Merkezi, evde bakım hizmetleri gibi konularda konuştu. Başkan Ataç, “Sizler kaliteli hizmetin değerini iyi biliyorsunuz. Tepebaşı Belediyesi gerçekleştirdiği çalışmalar ve hayata geçirdiği projeler ile vatandaşının memnuniyetini, takdirini kazanmayı başarmış bir belediye. Bunu gittiğimiz her yerde hissediyoruz. Her yerde hissediyoruz çünkü hizmetlerimiz her yere ulaşıyor. Mahalle, sokak, merkez, kırsal ayırt etmeden tüm noktalarda çalışınca sonuçları böyle güzel oluyor. Biz bunca yıl böyle güzel işler yapmasaydık şimdi nasıl başımız dik gezebilir miydik? Vatandaşımızın verdiği desteği boşa çıkarmamak adına durmadan çalışmaya devam edeceğiz” sözlerini kullandı.

Başkan Ataç ayrıca Fatih Mahallesi sakinlerinden gelen talep ve soruları dinledi. Ataç ile bol bol hatıra fotoğrafı da çektiren vatandaşlar, gerçekleştirdiği çalışmalar ve verdiği bilgilerden ötürü teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim