Gündüzler Dernek Başkanı Selim Kurnaz yaptığı yazılı açıklama ile Termik santrale karşı olduklarını bir kez daha dile getirerek vatanın her karış toprağın kıymetini çok iyi bildiklerini söyledi.

Her konuda duyarlı olmaya çalışan vatandaşlar olduklarını ifade eden Gündüzler Dernek Başkanı Selim Kurnaz, “Bizler vatanını, milletini seven ve sahip çıkan yaşadığı şehre değer katan mahallesine, köyünde ne olursun olsun duyarsız kalmayan, sorunlara yerinde çözüm bulmaya çalışan duyarlı insanlarız. Eğer bu ülkenin bir ağacına bir canlısına zarar verilse nerde olura olsun sessiz kalmayız. Şimdi şehrimize yapılması planlanan Kömürlü Termik santral ile ilgili bir sürecin içine girdik. Ve bizler yine aynı düşüncelerle diyoruz ki;  ‘Termik Santrale’ karşıyız, ülkemize, şehrimize, mahallemize, köyümüze zarar verecek, bizi hasta edecek, geleceğimizi yok edecek hangi çalışma olursa olsun aynı duruşu göstereceğiz. Çünkü biz vatanımızı seviyor, her karış toprağın kıymetini çok iyi biliyoruz. Bu mücadele de herkesin aynı duyarlılığı gösterip bizleri anlamlısını istiyoruz” dedi.

Kurnaz,”Gelecek için, temiz bir Eskişehir için haydi birlikte daha güzel günlere” sözleri ile yazılı açıklamasını sonlandırdı.

Editör: TE Bilişim