Trafikte yeni uygulamalar başlanmasına rağmen duyarsız bir çok sürücünün hala yaya kaldırımlarını park olarak kullanıyor.

Vatandaşlar, trafik ekiplerinin yaya kaldırımları park olarak kullanan sürücüler hangi işlem yapıp yapılmadığını soruyor.

Sürücülerin kendi koydukları kurallarla şehir trafiğinin düzeni sağlanmayacağını ifade eden vatandaşlar, “Şehrin merkezide aynı diğer noktalarında kaldırımlar artık araçların oldu, yayalar sesini çıkartmaya çıkartmaya kaldırımları ellerinden kaptırdılar. Kaldırımlar oto park haline döndü iyide sesini çıkaranlarında sesini de hiç kimse duymuyorlar” diye sitemde bulundular.

Trafik ekiplerinin Cumhuriye mahallesi Dinçel sokak subay ordu evinin önünün nasıl göremediklerini belirten vatandaşlar, “Eskişehir Trafik şube amirlerini göreve çağırıyorum. Her gün gazetelerde bu görüntülerden yüzlerce . Akşamda İsmet İnönü caddesinde bulunan kaldırımlarda oto park oldu gören yok. Her kaldırımda neredeyse araç görmek mümkün neden bunlara dur denilmiyor” diye sordular?

Editör: TE Bilişim