Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt yeni yıl mesajında barış vurgusunda bulundu. Kurt'un mesajı şöyle; "Üzücü olayları, acıları, anıları ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, aydınlık ve mutlu yarınlara ulaşma umutlarımızı daha canlı tutarak, yeni bir yıla giriyoruz.

2015 yılının ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

2014 yılı Türkiye açısından yoğun bir gündemle geçerken, çok önemli gelişmeler yaşandı. Bu yaşananlar demokrasinin ve hukukun üstünlüğünün vazgeçilmezliğini bir kez daha ortaya koydu.

Yaşanan tüm gelişmeler karşısında ülkemiz, Cumhuriyet'e olan inanç ve bağlılığını, laik ve demokratik Cumhuriyet'i sonsuza kadar koruma ve yaşatma kararlılığını her fırsatta gözler önüne serdi.

Ancak bunu sürdürmek için ülkemizin demokratikleşme ve insan hakları alanındaki eksikliklerini hızla tamamlaması ve evrensel ölçütlerin hukuk sistemimize bir an önce kazandırılması gerekmektedir.

Çocuklarımıza bırakacağımız en değerli mirasın, Büyük Atatürk’ten devraldığımız emanetin korunması ve daha ileriye götürülmesi olduğunu hiçbir zaman unutmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ülkemize ve şehrimize; barış, kardeşlik, huzur ve aydınlık getirmesini dilerim."

Editör: TE Bilişim