Vali Özdemir Çakacak, Yeşiltepe Muhtarı Meryem Kuş Açıkgöz ile görüşerek mahalle halkının sorunlarını dinledi.

Vali Özdemir Çakacak, Tepebaşı İlçesi Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Meryem Kuş Açıkgöz’ü ve beraberindeki mahalle halkından vatandaşları makamında kabul etti.

Vatandaşların daha etkin, daha verimli hizmet almalarını sağlamak adına mahalle muhtarlarının kendilerine ilettiği talepleri büyük bir titizlikle takip ettiklerini söyleyen Vali Çakacak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Mahalledeki sorunları en iyi bilen kişiler olan muhtarların taleplerini dinlemek ve iletilen sıkıntıların çözüme kavuşturulmasını sağlamak amacıyla, devletimizin tüm kurumlarının vatandaşların hizmetinde olduğunu kaydeden Vali Çakacak, hayata geçirilen ve hazırlanan projelerin, yatırımların her kesime ulaşmasını sağlamaya çalıştıklarını sözlerinde yer verdi.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Yeşiltepe Mahalle halkının istek ve taleplerini dinleyen Vali Çakacak, sorunların çözümü noktasında ilgili kurumların bir araya gelerek çözüm üretilmesinin sağlanacağını ifade etti.

Ziyareti kabulden dolayı Vali Çakacak’a teşekkür eden Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Meryem Kuş Açıkgöz de, mahalle sakinlerinin rahat ve huzurlu bir ortamda yaşam sürdürmelerini sağlamak için gece-gündüz çalıştıklarını belirtti.

Editör: TE Bilişim