Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cafer Adıgüzel ve yönetim kurulu üyeleri ortak bir basın açıklaması yaparak olağanüstü genel kurul çağrısına tepki gösterdi.

Başkan Adıgüzel, Olağanüstü Genel Kurul çağrısında bulunulmasına karşın kendilerinin göreve devam edeceklerini bildirdi. Odaya bağlı üye sayısının dörtte birinin imzası ile Başkan, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerinin değişiminin gündem maddesi olacağı Olağanüstü Genel Kurul çağrısında bulunulduğunu aktaran Başkan Adıgüzel, “Olağanüstü Genel Kurul çağrısında yer verilen başkan, yönetim ve denetim kurulu üyelerinin değişimi gerekçelerinin dayanaktan yoksun, haksız ve hakkaniyete aykırı olduğunu tekrarlayarak, bizler Eskişehir Elektrikçiler Odası başkanı, yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri olarak, sevgi ve özveriyle sürdürdüğümüz görevimize devam edeceğimizi buradan tüm değerli Eskişehir Elektrikçiler Odası Üyelerimize ve Eskişehirlilere bildiririz” ifadelerini kullandı.

VERİMLİ BİR ÇALIŞMA DÖNEMİ GEÇİRDİK

Eskişehir Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı Olağan Genel Kurulu'nda 20 Ocak 2018 tarihinde yapılan seçimle Eskişehir Elektrikçiler Odası üyeleri tarafından seçildiklerini anımsatan Başkan Adıgüzel, “Görevimiz süresince gösterdiğimiz titizlikle, dikkat ve özen yükümlülüğüne uygun olarak hiçbir ihmal ya da suiistimale yer vermeden özverili çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Üyelerimize ve Eskişehirli tüketicilerimize hizmet vermenin bilinciyle yasa doğrultusundaki çalışmalarımız üyelerimiz ve Eskişehir halkına kesintisiz hizmet vermeye devam ediyoruz. Odamızın mevcuttaki durum ve üyelere sağlanan gerek mesleki faaliyetler gerekse üyelerimiz arasında dayanışmayı sağlayan dayanışmayı içeren geniş yelpazedeki hizmetler ile verimli sonuçlar aldık” dedi.

GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Oda Başkanı Adıgüzel “Olağanüstü genel kurul çağrısında yer alan konunun, görevimizin ifası ve işleyişine dair haksız, dayanaktan yoksun ve hakkaniyete son derece aykırı olduğu, maalesef iyi niyet içermeyen kasıtla oluşturulduğu sabittir. Üyelerimize, mağduriyet, maddi, manevi ve zaman kayıpları yaşattığımızın kabulü mümkün değildir. Olağanüstü kongreye konu olan gündeme ilişkin, tarafımız ve çalışmalarımız aleyhine somut hiçbir aykırılıktan bahsedilmemiş, son derece yüzeysel bir gerekçe oluşturuldu. Biz yönetim kurulu olarak görevimizin başındayız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim