Yunusemre Uluslararası Öğrenci Derneği (YUDER) yöneticileri, Kredi ve Yurtlar Kurumu Eskişehir İl Müdürü Eyüp Kurt’u makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete, dernek çalışmaları ve uluslararası öğrencilerin sorunları hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Nihat Demir, İl Müdürü Eyüp Kurt’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Demir, 2011 yılından beri uluslararası öğrencilere yönelik yaptıkları çalışmalarla Türkiye genelinde 57 derneğe ulaştıklarını ve bu derneklerin UDEF (Uluslararası Öğrenci Dernekleri) adı ile federasyonlaştığını anlattı. Nihat Demir, öğrenci sorunları ile ilgili sempozyum ve çalıştaylar düzenlediklerini dile getirdi.

"Katkı ve yardımlarınızı bekliyoruz"

YUDER Başkanı Nihat Demir, ziyaret sonrası İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bugün burada KYK Eskişehir İl Müdürümüz Eyüp Kurt’u makamına ziyaret ettik. Derneğimizin faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımda bulunduk. Hemen hemen dünyanın her yerinden Eskişehir’e gelen yaklaşık bin misafir öğrencileriyle oluşan bu derneğe onların da katkı ve yardımlarını beklediğimizi belirttik. Bu tanışmak ve bilgi paylaşım adına her zaman yaptığımız gibi bir ziyarettir. Sağolsun müdürümüz de bize gerekli desteklerini sağlayarak uluslararası misafir kardeşlerimiz için daha güzel şeyler yapabileceğini ifade etti ve YUDER’in çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, çalışmalardan dolayı bizlere teşekkür etti” dedi.

Editör: TE Bilişim