Eskişehir Yunus Emre Lions Kulübü 1 Nisan Pazar günü Mollaoğlu Köyü mevkiindeki sevgi ormanında ‘’Fidan Dikimi ve Bahar Şenliği’’ düzenleyecek. Bu etkinlik ile Eskişehir’in daha yeşil bir görünümüne kavuşmasına katkıda bulunacak.

Eskişehir Yunus Emre Kulübü Başkanı Op. Dr. Yurdaer Kaynak yaptığı açıklamada, "Eskişehir Yunus Emre Lions Kulübümüzün kendine ait 40 bin hektarlık bir ormanı bulunmaktadır. 1989 yılında Musaoğlu Köyü mevkiinde kurulan Yunus Emre Lions Kulübü Sevgi Ormanı’na, her yıl düzenli olarak yüzlerce fidan dikmekteyiz. Her yıl ormanımız da fidan dikimi ve çevre bakımı yapılmaktadır. Bu ormanın oluşturulması ve bakımında Orman Müdürlüğümüzün katkılarını gördük. 1 Nisan pazar günü Mollaoğlu köyü mevkiindeki Sevgi Ormanımızda Fidan Dikimi ve Bahar Şenliği yapılacaktır” dedi.

Kaynak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu etkinlik çerçevesinde Ormanımız da; trekking ve izcilik eğitimi, AKUT tarafından organize edilecektir. Düzenli bir etkinlik olması için; Eskişehir Büyükşehir Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyelerimiz tarafından büyük katkılar verildi. Katılacak vatandaşlarımıza yeme-içme alanı oluşturduk. Kötü hava koşulları göz önünde bulundurularak, çadır ile kapalı alanlar oluşturuldu. Tüm Eskişehir halkımızı; 1 Nisan 2018, Pazar günü Musaözü Göleti kenarında Mollaoğlu köyü mevkiindeki bu etkinliğimize davet ediyorum.”

Editör: TE Bilişim