Mihalıççık Belediyesi ile Başkent Üniversitesi arasında UNESCO’nun 2021 yılını Yunusemre”nin Vefatının 700.yılı etkinlikleri dolayısıyla Yunus emre Projesi işbirliği protokolünü imzalandı.

Protokolle Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum ve Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Haberal imza attılar. Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum ”2021 yılı Unesco tarafından Yunus Emre”nin 700. Vefat yıldönümü nedeniyle bugün Sayın Rektör, Prof.Dr. Ali Haberal’a ve bize destek veren tüm değerli öğretim üyelerine teşekkür ederiz.

 2021 yılında gerçekleştireceğimiz önemli ve değerli projelerimizin çözüm ortağı olacak kurumların ilki olan Başkent Üniversitesi ile birlikte, Yunus sevgisine, kültürümüze katacağımız değerlerin heyecanını yaşıyoruz"dedi.

Rektör Haberal ise, üniversite, yerel yönetimler ile iş birliği olmadan projelerin hayata geçirilmesinin çok zor olduğunu belirterek, Mihalıççık Belediyesiyle imzalanan sevgi insanı değerli düşünür Yunus Emre için hazırlanan projemizin bu konuda önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

Protokol imza törenine Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Haberal, Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Tohumluk Sosyal Yardımlaşma, Kültür, Sanat ve Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Zeliha Cengiz Eser, Mihalıççık Belediye Meclis Üyesi Mustafa (Ahmet) İmre katıldı.

Editör: TE Bilişim