Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Ülkemizin birçok noktasında çıkan yangınlarla ilgili açıklama yaptı.

"Ülkemizden birbiri ardına gelen orman yangını haberlerini endişe ile takip ediyorum. Manavgat ve Akseki’nin şoku atlatılamadan, turizm merkezleri Marmaris, Bodrum, Milas, Mersin’den felaket haberleri geliyor. Ekiplerin bölgelerdeki çalışması sonucu iyi haberler de duyuyoruz. Köyceğiz, Soma, Didim, Emet, Dalaman, Bodrum ve Alanya'daki yangınlar kontrol altına alınırken, diğer bölgelerdeki yangın söndürme çalışmalarının da bir an önce başarıyla sonuçlanması için dua ediyorum.

Ciğerlerimiz yanıyor, yüreğimiz yanıyor, içimiz sızlıyor. Milletimizin, vatanımızın huzurunu bozmak için uğraşan, masum canlıları acımasızca hedef alan bu sabatojları lanetliyorum. Yangın çıkan bölgelerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, yangınları söndürmek için çalışan tüm ekiplerimize kuvvet ve kolaylık diliyorum. Dualarımız, doğayı yaşatmak için mücadele eden tüm kahramanlarımızla.’’

Editör: TE Bilişim