Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, zabıta müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. 
Belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıda yeni dönemde Odunpazarı Belediyesi zabıta hizmetlerinde yaşanacak olan yenilikleri anlatan Başkan Kurt; “Denetim hizmetlerinin planlı, programlı, etkin, verimli ve uyum içinde yürütülmesini sağlayacağız” dedi.
Belediye sınırları içinde halkın huzuru ve sağlığı konusunda, kanun, tüzük ve yönetmeliklerde, belediye zabıtasına verilen görevleri en iyi şekilde yerine getireceklerini vurgulayan Başkan Kurt; kontrol ve denetimlerin titizlikle yapılacağını kaydetti.
ZABITA’YA ÖNEMLİ SORUMLULUK DÜŞÜYOR
Son yıllarda değişen ihtiyaçlarla birlikte zabıta’nın da yeni görev ve yetkileri olduğunu belirten Başkan Kurt; zabıta’nın kendi içinde uzmanlaşarak yeni sorumluluk alanlarında daha etkili ve işleri kolaylaştırıcı fonksiyonlar üretmesi gerektiğini dile getirdi.
Zabıta’nın yeni gelişmelere ayak uydurma sürecinde olduğunu belirten Başkan Kurt, bu konuda gereken tüm desteği sağlamak ve zabıtanın hareket kabiliyetini yükseltmek için çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti. 
Konuşmasında işgaliye başta olmak üzere birçok soruna dikkat çeken Başkan Kurt; “Vatandaşlarımızdan gelen istek ve şikâyetleri yakından takip ediyorum. Sizlerinde bu konularda daha titiz davranmasını istiyorum. Kontrol ve denetim sayılarının artması gerekiyor. Esnaf ve vatandaşlarımızın çalışmalarımız hakkında bilgilendirilmesi gerekiyor. Bu konuda zabıta personelimize büyük görev düşüyor” dedi. 
Başkan Kurt toplantı sonrası başarılı zabıta personeline hediye takdim etti.

Editör: TE Bilişim