Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler Zübeyde Hanım Caddesi’nde asfalt çalışmalarına başladı.
TCDD tren hattı şehir geçişi projesine bağlı üst yapı çalışmalarının sona doğru yaklaşmasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlarımızın ulaşım yönünden herhangi bir sıkıntı yaşamaması için çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, sorumluluk alanında bulunan Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde asfalt kaplama çalışmalarına devam ediyor.
Yol projesi kapsamında Gazi Yakup Satar Caddesi ile Sakarya Caddesi arasında bulunan Zübeyde Hanım Caddesi’ne BSK Binder tabaka ile kaplama yapımını gerçekleştiren ekipler, cadde üzerinde kaldırım yenileme çalışmalarına da hız verdi.
TCDD’nin devam eden döner kavşaklarının bitiminde ise asfalt kaplamanın Üniversite caddesine kadar uzatılacağını belirten yetkililer çalışmaların tamamlanmasının ardından yol genişliğinin 12 metre olacağını ifade ettiler.
Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı asfalt kaplama çalışmalarından dolayı son derece memnun olan bölge esnafı, kendilerini tozdan kurtaran ve caddelerinin modern bir görünüme kavuşmasını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e ve ekibine teşekkür ettiler.
 
Editör: TE Bilişim