“Ülkemiz ve dünyanın içinde bulunduğu tüm sorunlara rağmen Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dini bayramlarımızın bizler için ne kadar önemli ve özel günler olduğunu çocukluğumuzdan beri hepimiz biliriz. Alınan yeni ayakkabıları, yastığımızın altına koyup uyuduğumuz günleri unutmak mümkün değil. El öpüp harçlık aldığımız, yıllar içinde yetişkin birer insan olarak harçlık vermeye başladığımız günler hepimizin aklında. Büyüklerimizi ziyaret edip, küçüklerin kapımızı çalmalarını heyecanla beklerdik. Koronavirüs salgını ne yazık ki 2 yıllık süreçte, hepimizi uzaktan bayram kutlamaya zorladı.

Umuyorum o güzel bayram günlerine, bu bayramdan başlayarak tekrar döneceğiz. Özellikle ekonomik sorunların can yakıcı noktada olduğu bu dönemde, yoksulluk ve işsizliğin olmadığı, emeğin hak ettiği karşılığı bulduğu bir ülke için, toplumsal dayanışma, birlik ve beraberlik ruhu çok daha büyük önem taşıyor.

Şehrimiz ve ülkemiz için,  sevgimizi, mutluluğumuzu, tüm güzel duygularımızı paylaşarak çoğalttığımız bir bayram olmasını temenni ediyorum.

    Bu vesileyle tüm İslam aleminin, tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramlarını bir kez daha kutlayarak, huzur, mutluluk, sağlık dolu nice bayramlar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

     

Editör: Mustafa YILDIRIM