Eskişehir Demirspor,  kulübün eski futbolcularını ve idarecilerini 'Hatırlanma ve Vefa Buluşması' kapsamında bir araya getirdi.

Eskişehir Demir Spor Kulübü'nün organize ettiği "Hatırlanma ve Vefa Buluşması",   Demir Yolları Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Vefa buluşmasına Demirspor'un eski futbolcuları, kulüpte daha önce görev almış yöneticiler ve idarecilerin yanı sıra Demirspor Başkanı Mehmet Ali Hünerlier ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPILDI

Yerel Spor Basının da hazır bulunduğu etkinlikte Başkan Hünerlier, Demirspor'un geçmişi ve geleceği ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi. Hünerliler, kulübü yeniden profesyonel olması için mücadele ettiklerini dile getirdi. Eski futbolcular ve idarecilerde kulübün yeniden profesyonel lige dönmesi için kendilerine düşen ne görev varsa yapmaya hazır olduklarını dile getirerek atılacak adımlar için fikir alışverişinde bulundular. Çekilen hatıra fotoğrafı ile sona eren Hatırlanma ve Vefa Buluşması'nın kulüp tarafından geleneksel hale getirileceği belirtildi.

Haber: Varol Alkılıçgil

Editör: Mustafa YILDIRIM