Ülkemizde son dönemlerin en gelişmiş sektörlerinden bir tanesini taşımacılık sektörü oluşturuyor. Bu sektörün bu denli gelişim göstermesindeki asıl etmeni ise e-ticaret sistemlerinin gelişmesi oluşturuyor. Kişiler e-portallar üzerinden vermiş oldukları siparişlerin hızlı bir şekilde ellerine geçmesini istiyor. Bu durum ekspres taşımacılığı ve Kargo hizmetlerine olan ihtiyacı ortaya çıkarıyor. Ülkemizde son yıllarda gelişmiş araç filosu ile hizmet sağlayan birçok firma bulunuyor. Bu firmalar ürün teslimatlarında uluslararası düzeyde çalışmalar yaparak müşterilerinin beklentisini tam anlamıyla karşılıyor. Bu konuda profesyonel çalışmalar yapan firmalar fiyatlarını da ekonomik boyutlu tutmaları ile tercih sebebi oluyor.

Uluslararası Nakliyatta Profesyonel Çalışmalar

 

Yazışmış olduğunuz sektörde uluslararası boyutlu taşımacılık hizmetlerine ihtiyaç duyuyorsanız Arclog sitesini tercih edebilirsiniz. Sitede taşımacılık alanında en gelişmiş teknikler ve modern araçlar kullanılarak hizmet sağlanıyor. Havayolu kargo taşımacılığı alanında ülkemizin en bilindik firması olan sitede ekonomik fiyatlar belirleniyor.

Sizlerde hizmetleri arasında Parsiyel İhracat ve İthalat Yük Taşımacılığı, Minivan ile Expres Taşımacılık, Tehlikeli (ADR) Madde Taşımacılığı, Expres Taşıma, Kombine Taşıma, Frigrofik Yük Taşımacılığı, Gabari Dış Taşıma ve Proje Taşımacılığı, Transit Taşıma Hizmeti, Havayolu Taşıma Hizmetleri, denizyolu taşımacılığı Hizmetleri, Depolama Hizmetleri, Sigorta Hizmetleri, Gümrükleme Hizmetleri, Farma (İlaç Taşıma) Çift Katlı Frigo araçları ile taşımacılık yapan bir adres arıyorsanız siteyi tercih edebilirsiniz. Arclog sitesinden en kaliteli ve güvenilir hizmetleri alabilirsiniz.

 

Editör: Mustafa YILDIRIM