Sivrihisar İlçe Spor Tesisleri’nde yenileme çalışmaları devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 2 buçuk Milyon yatırımın yapılacağı Sivrihisar İlçe Spor Tesisleri’nde sentetik futbol sahası ve kapalı spor salonu yenileme çalışmaları sürüyor.

Portatif Yüzme Havuzu çalışmaları başladı. İlçe Spor Tesisleri içerisine yerleştirilen portatif yüzme havuzu kısa süre içerisinde hizmete açılacak.

Başkan Hamit Yüzügüllü, "Sivrihisar Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştireceğimiz çalışmalar kapsamında Sivrihisar İlçe Spor Tesisleri’nde, Sentetik Futbol Sahası zemini yenilendi. Tel örgülerinin çekildiği futbol sahasında zemin çalışmalarında da sona yaklaşıldı. Ayrıca salon zemini, ışıklandırması, tribünleri soyunma odaları yapılarak sağlıklı ve temiz spor yapılabilir bir alan oluşturulacak.

İlçe halkımıza verdiğimiz sözümüzü yerine getiriyor, yüzme havuzumuzu da Sivrihisar’ımıza kazandırıyoruz. Spor Tesislerinin yapımının yanı sıra aynı alanda Olimpik Yüzme Havuzu çalışmaları da gerçekleştiriliyor."

Editör: TE Bilişim