HAYDİ BAŞBAKAN DUY SESİMİZİ

Abone Ol

Uzun bir süredir yazmadan izliyorum. Yazılanları, söylenenleri, Hiçbir sorun yokmuş gibi boy boy siyasi resim şovlarını. Farklı olan hiç bir şey yok.

Öncelikle bu ülkenin yönetiminin başı olan sayın başbakana tüm Dünya da gururla izleniyordun ve gururla gidiyor ülken de sağladığın başarıyı  anlatıyordun. Tüm dünya da sizi ilgiyle izliyordu.. yaşadıklarınız dan aldığınız tecrübe ile ülkemiz de iyi şeyler yapıyordunuz. Ne oldu da birden bu kadar değiştiniz. 70 milyonun başbakanıyım diyordunuz neden ötekileştirdiniz.  70 milyonu ..

Ülkemizde sadece barış için mücadele eden ve sizi de şaşırtan direnen gençlik doğdu . Ülkesine sahip çıkan gençlik doğdu. Haksızlığa direnen gençlik doğdu. Bu sizi rahatsız etmemeliydi. Çok kolayca bu gençliği dinler destek olurdunuz isteseydiniz .. yaşadıklarınızı unutmasaydınız yada sizi yanlış yönlendirmeselerdi  biraz da kendiniz yakından izleseydiniz bu kadar canımızı yanmasına izin vermezdiniz.. Twitter hesabınızı izliyorum  ama en çok da Ankara belediye başkanınızı izliyorum siz başka yer de aramayın sorunları öncelikle onun insanları nasıl taciz ettiğini takip edin.. Bunun yanında sizi yanlış yönlendiren Valileri dikkate alın.. Çıkıp 70 milyona Ali İsmail korkmaz için söylenenler ve daha sonra çıkan haberleri kendiniz lütfen izleseydiniz. 10 yıl önce tanıdığım başbakan çıkar kendi atadığı da olsa yanlışı söyler ve bu toplumsal tepkiyi söndürür dü. Şimdi düşünüyorum. Bu gençler geçmişte de öldüler ve hep suçlamalar başka başka şekil aldı ve ölenler suçlu olmuştu. Siz bunları unuttunuz mu? Seçim meydanların da biz bu durumu değiştireceğiz derdiniz. Evet değiştirdiniz ama ne olduysa birden hep eski sahneleri izler olduk.  Eski bir deyimle İnanlar sizlerin bir konu üzerinde 40 kere gözünüzü silip ona göre karar verip suçlama yapacağınızı bekliyor du.

Şimdi kardeş kavgası olsa ben ak partili hiçbir arkadaşıma kıyılmasını istemem.  Bu kente en kötüsüne bile insan olarak baktığım da güzel şeyler görüyorum. İktidar şımarıklıklarına rağmen. Bu kent ve ülkemiz başarıyı, doğruyu, görmezden gelmez. Siyasette de bu böyledir. Ama çok çok üzgünüm siz de diğerlerine benzediniz 10 yıl önce ye dönün bir bakın ne yapmıştınız da bu halkın yüzde ellisinin oyunu almıştınız. Bu sözüm sadece size değil tüm siyasette başarı bekleyenlere sizin 10 yıl öncenizi görsünler ve bu halkın neyi izlediğini ve ne istediğini anlasınlar.

 Yazımın başın da öncelikle size yazdım ama bu sorumluluk ülke yönetimi kent yönetimin de söz sahibi olan herkese sesleniyorum.   Lütfen daha fazla canlar yanmasın Analar ağlamasın  sizin iki dudağınızın arasında her şey.  Gelin bu gençleri,  bu karşı duranları iyi görün ve dinleyin .. Bu ülke haksızlıkları kabul etmez bu size de olsa öteki dediklerinize de olsa.