Sürü yönetimi hayvancılıkta büyük bir önem arz ediyor. Çünkü hayvancılık eskisinden çok daha büyük şekilde yapılıyor. Bireysel hayvancılığın yerini alan işletmeler, yüksek hayvan sayısı var ediyor. Bu durum da hayvanların takibi ve bakımı için fazla insan gücü gerektiriyor. Hayvanların takibi aşamasında daha fazla zaman harcanıyor. Tüm bunların önüne geçebilmek konusunda da teknoloji kullanılıyor. Teknolojiyle beraber daha sistemli bir ilerleme kaydetmeniz mümkün hale geliyor. Çünkü artık sürü yönetimi yazılımları var. Bu yazılımlara ulaşmak için de en doğru adres e-ciftlik olarak biliniyor.

e-ciftlik sizleri ücretsiz sürü yönetimi ile bir araya getiriyor. Bu sayede çok daha rahat bir hizmet yapısına da sahip olabiliyorsunuz. Hayvanlarınızın kayıt ve takip işlemleri çok daha sistemli bir şekilde sürdürülebiliyor. Ayrıca işletmelerinizde hayvanlarınızın yönetimi için de büyük bir yardım olarak görülüyor. Büyükbaş hayvancılık, küçükbaş hayvancılık, kümes hayvancılığı için uyumlu yazılımları kullanabiliyorsunuz. e-ciftlik gelişim standartlarıyla denk olarak yeni yazılımlar da geliştiriyor. Arıcılık ve çok daha fazlası için de çalışmaları devam ediyor.

e-ciftlik Hayvanlarınızı Otomatik Olarak Takip Etmenizi Sağlıyor

Ücretsiz hayvancılık yönetimi içerisinde hayvanlar birebir olarak takip ediliyor. Yani sayıları, cinsiyetleri, yaşları görülebiliyor. Ek olarak gebelik halleri, hastalıkları ve çok daha fazlası da izlenebiliyor. Tüm bu işlemler de otomatik olarak sürdürülüyorlar. e-ciftlik yazılımları sizler için aylık raporlama hizmeti de veriyor. Gelir gider durumlarınızı daha düzenli şekilde inceleyebiliyorsunuz.

Editör: Mustafa YILDIRIM