Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tunalı, Zafer ve Ömerağa Mahallelerinde kurulan Perşembe Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Ataç, “Kentimizde kurduğumuz bu güzel diyalog, samimiyet ve güven ortamı devam edecek. Eskişehir’imizi daha da güzel yarınlara hep birlikte taşıyacağız” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehirli esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temenni ettiği buluşmalara Tunalı, Zafer ve Ömerağa Mahallelerinde kurulan Perşembe Pazarı’nda devam etti.

Turgut Reis Caddesi üzerinde faaliyet gösteren mahalle esnafının yanı sıra Perşembe Pazarı esnafını da ziyaret eden Başkan Ataç, herkese bol kazançlar diledi. Ziyaretinde pazarcılar ile selamlaşan Ataç, alışveriş yapan vatandaşlar ile de sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Pazar ve esnaf ziyaretleri hakkında bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, “Hemşehrilerimiz ile her noktada bir araya gelmeyi sürdürüyoruz. Bugün de Perşembe Pazarı’nda esnafımıza ve pazarcı kardeşlerimize hayırlı işler diledik. Vatandaşlarımız ile aramızdaki güzel diyalog beni çok mutlu ediyor. Eskişehirliler, Tepebaşı Belediyesi’ne güven duyduğunu ve eşitçe dağılan kaliteli hizmetten dolayı mutlu olduğunu belirtiyor. Gittiğimiz her yerde gösterdikleri alakadan dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Öte yandan artan fiyatlar sadece vatandaşımızı değil, pazarcılarımızı da olumsuz etkiliyor. Her geçen gün daha kötüye giden ekonomik krizi en ağır biçimde hissederken, bu karanlık günlerin geride kalacağına yürekten inanıyor, geleceğe ümitle bakıyoruz. Kentimizde kurduğumuz bu güzel diyalog, samimiyete dayalı güven ortamı devam edecek. Şehrimizi ve ülkemizi daha güzel yarınlara hep birlikte taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Ataç ile uzun süre sohbet eden mahalle esnafı, pazarcılar ve vatandaşlar da kendisine başarılı çalışmalarının devamını diledi. Başkan Ataç’a Eskişehir Yaş Sebze Meyve Balıkçılar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Çiçek ve Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi Yaşar Tepekaya da eşlik etti.

Editör: Mustafa YILDIRIM