HEPİMİZE HAYIR, İYİLİK VE KARDEŞLİKTEN GELİR…

“SEVMEK” seviniz dost olunuz.

Zaten bir gün ya hep beraber varolacaksınız, ya hep beraber yok olacaksınız, Dost olmaya, bir olmaya çalışın. Kavgalarınızı bitirin artık ..

Atatürk’ümüzün değerli sözlerinden biri olan.  Yurtta sulh, Cihanda sulh.

 Ne kadar çok birbirimize ihtiyacımız var. Ne kadar çok kardeş olmaya, Elele vermeye ihtiyacımız var.

Neden birleri çıkıp yeter artık gelin bir araya… Bu kadar kin nefret içinde boğulmayalım kardeşçe yaşayalım. Hatalarımız olabilir. En kısa sürede bağışlayalım birbirimizi bizim bizden başka dostumuz yok demiyor.

Devamlı can acıtan kıran sözler kime fayda eder ki? …

Cehaleti görün ve ne yaptığını anlayın değerlendirin.

İncindik kırıldık diyemiyorum! ..Yaralandık hepimiz..Yaralarımız derinleşti. Daha beter olmadan dönüp içimize kavgalarımızı bitirelim…

 Kapatalım zalimlere kapımızı biz bize yetmek için bilgiyle dolalım. Çünkü bilgi ve iyilik her kötülüğe set çeker.

Zaman kaybediyoruz dost kardeş olmak için birlik olmak için daha fazla zaman kaybetmeden gelin birlikten kardeşlikten söz edip bir araya gelelim.

Dışarda bizi daha da çok birbirimize düşürmek için can atıyorlar. .. Artık fırsat vermeyin kötülük yapmaya, yapmak isteyenlere yeter demek için bile zamanımız daralıyor.

Siyasi çıkarlarınızı bir tarafa bırakın.. Bu ülkede kim doğru düzgün çalışmak görev yapmak için ben varım diyorsa onunla yola gidilsin. Bu şu partili bu şu demeden bu ülkeyi birlikte olursak refaha çıkarırız. Hadi bir farklılık yaratın tüm siyasi yaklaşımları bitirin daha anlamadınız mı herkesin içinde ne çıkar düşmanları oluşuyor.

Başka şansımız kalmadı. Gerçek suçlular için bir şey demiyorum ama hapishaneleri boşaltın… Haksız ölümlere zulümlere ön ayak olmuşları değil. Tabiiki..

ÖYLE ÖZLEDİKKİ GÜLER YÜZLÜ, SEVGİ DOLU, YÖNETİCİLERİ. BU ÇOK ZOR DEĞİL BİRARAYA GELİNCE BAĞIŞLAYINCA HAFİFLER,, ELELE VERİNCE MUTLU OLUR MUTLULUK YAYARSINIZ HADİ NE DURUYORSUNUZ.

HEPİMİZE HAYIR, İYİLİK VE KARDEŞLİKTEN GELİR…