HÜDA PAR Eskişehir İl Gençlik Kolları, "Bahar Etkinlikleri" kapsamında kentteki gençlerle buluşmaya devam ediyor. Hür Gençlik, mayıs ayı boyunca gençlere yönelik bir dizi etkinlik düzenleyecek.

HÜDA PAR Eskişehir İl Gençlik Kolları Teşkilatı, "Bahar Etkinlikleri" kapsamında düzenlediği sinema gösteriminin ardından Eskişehir Millet Bahçesinde gençlerle bir araya geldi. "Biz Muhabbet Fedaileriyiz" temasıyla düzenlenen buluşmada gençler gönüllerince eğlendi.

Yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Yıldırım, Mayıs ayı boyunca çeşitli programlarla gençlerin gönüllerine dokunmaya devam edeceklerini belirtti. Geçtiğimiz ekim ayında "Gençlik Haftası" adı altında başlattığı programda bir dizi etkinlikler yaptıklarını hatırlatan Yıldırım, "Genel Merkez Gençlik Kollarımız tarafından bu tarz etkinliklerin yapılmaya devam edilmesi talebi olumlu neticelendi, bu kapsamda 'Bahar Etkinlikleri' adıyla mayıs ayında çeşitli etkinlikler düzenlenmesine karar verildi. Biz de HÜDA PAR Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanlığı olarak, geçtiğimiz günlerde İl Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Birim Başkanlığımız ile Halkla İlişkiler Birim Başkanlığımızın düzenledikleri etkinlik takvimine göre 'Mayıs Ayı Bahar Etkinlikleri' programımıza başladık. Gençlerimiz ile sinema etkinliğinde bir araya gelerek güzel bir film izleyip analizini yaptık. Dün de genç kardeşlerimiz ile 'Biz Muhabbet Fedaileriyiz' temalı programda Eskişehir Millet Bahçesinde bir araya gelerek muhabbetimizi pekiştirdik, yeni gelen kardeşlerimiz ile tanıştık. Önümüzdeki hafta da inşallah genç kardeşlerimiz ile son okudukları kitap üzerine konuşacak, kitapları tahlil edeceğiz." dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM