Muhtarlıklar tarafından tespit edilen gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşarak bağışçıların katkılarıyla iftar yemeği dağıtan gönüllüler, bu sene Tepebaşı da dahil oldu.Bunu bir proje şeklinde başlatan gönüllü Oral Büyüksarı, "Geçen yıl yüzlerce kişinin hem midesine hem kalplerine ulaşalım diye başladığımız bu dayanışma projesi ile binlerce kişiye ulaşıldı. Ramazan'ın sonunda ise binlerce insana iftarda ulaşmış olacağız. Çoğu şehir dışında yaşayan hemşerilerimiz ve pilot meslektaşlarım katkı yaptı. Sizin de çorbada tuzunuz olsun isteriz. Ramazan bitiminde ayrıca bağış yapanların ölmüşlerine hatimler bağışlanacaktır. Allah hayırlarınızı şimdiden kabul etsin.
Bugün Yeşiltepe Mahallesi'nde misafiriz hem 23 Nisan hem bayram tebrik ediyoruz hemde AGT Kurye hemserimiz Yusuf Köse'nin desteği ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık." 
Muhtarlarımız Meryem Kuş Açıkgöz ve İrfan Okay ise tüm destek verenlere teşekkür etti. Gelen bağışları vatandaşlara ulaştırmak bizi mutlu ediyor.Sizin de çorbada tuzunuz olsun " dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM