Eskişehir Odunpazarı semtinde çibörek yedikten sonra Tarihi Kum Kahvecisinde Odunpazarı kahvesi içtiler. OMM modern müzeyi gezdiler, hayran oldular.

EBB ve Tarım  Gıda Derneği’nin düzenlediği Kuru Tarım Yeniden çalıştayında açılış konuşması yapan İnan Kıraç çok duygusal ve etkili bir konuşma yaptı. Babası Ali Numan Kıraç 'ın oğullarına " Biz Türküz, başka ülke pasaportu veya vatandaşlığı söz konusu olamaz." nasihatı hem duygulandırdı ve büyük alkış aldı.

 Sempozyumun ardından  Can ve İnan Kıraç ’ın çocukluğunun geçtiği Sazova’da Ali Numan Kıraç yerleşkesinde restore ettirdikleri eğitim binalarını inceleme yapıp ziyaret ederek eski hatıralarını yadettiler.

Geziye eşlik eden ETG Genel Koordinatörü Oral Büyüksarı  ve Cihan Emeksiz İnan Kıraç 'a Eskişehirspor kravat İğnesi hediye etti. İleriki  süreçte iş dünyasına ihtiyaç halinde abilik  yapmak, şehir ve spor ile ilgili  kurumsal çalışmalarda destek sözü aldılar. Daha sonra  Eskişehir'den çıkan Polımeks firması ortağı iş insanı Erol Tabanca ve abisi Hasan Tabanca’ya  vefat eden anneleri Zeliha Tabanca için taziyede bulunup Eskişehir’den ayrıldılar.

Editör: Mustafa YILDIRIM