İletişim ağını genişletmek için Eskişehir’e gelen İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkanı Mesut Demir ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

 

Türkiye’deki internet haber siteleri için çalışmalarını sürdüren İnternet Gazetecileri Federasyonu, bu kapsamda tanışma ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Eskişehir’de gerçekleştirdikleri ziyaretlerine Vali Erol Ayyıldız ile başlayan İGF Genel Başkanı Mesut Demir, Denetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Mehmet Çetinkaya ve Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı Sevil Şaru, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i de makamında ziyaret etti. Desteklerinden dolayı Başkan Büyükerşen’e teşekkür plaketi takdim eden İGF Genel Başkanı Mesut Demir, “Eskişehir, yerel medya anlamında oldukça güçlü şehirlerimizden. Bugün sizinle tanışmaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

İnternet gazeteleri, teknoloji çağında vatandaşların habere anlık ulaşımını sağlamaya çok hızlı adapte olduğunu belirten Başkan Büyükerşen, İGF yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: Mustafa YILDIRIM