Günümüzde iş sağlığı ve güvenliği ön plana çıkmıştır. Bunun getirisi olarak koruyucu ekipmanları artış göstermiştir. Koruyucu baretler, koruyucu maskeler, koruyucu gözlükler, emniyet kemerleri, iş ayakkabıları, iş kıyafetleri, iş eldivenleri bunlardan bazılarıdır. İş eldivenleri çeşitleriyle Eldiven Borsası sizlere bu konuda yardımcı olmaktadır. iş eldiveni, sanayi kullanımı için geliştirilmiş gibi görülse de kimyasalların çok kullanıldığı laboratuvarlarda da tercih edilmektedir. İş eldivenleri aşağıdaki özellikleri taşımaktadır;

·        Isıya dayanaklı

·        Kesilmelere dayanıklı

·        Kimyasallara karşı dayanıklı

·        Genel amaçlı

·        Kaynakçı eldiveni

·        Camcı eldiveni

Sektörünüze ve sizlere uygun eldiven çeşitlerini Eldiven Borsası sizlere sunmaktadır. Ne iş yaparsak yapalım iş yaparken güvenliğimiz ön planda olmalıdır. Gerekli koruyucu ekipmanları kullanmalıyız.

İş Eldiveni Seçenekleri Nelerdir?

Çalışma hayatında birçok ekipmana ihtiyaç duyarız. Bunlardan bir tanesi de eldivendir. Yapılan hammaddesinden kullanım alanına kadar birçok çeşidi bulunmaktadır. Beybi iş eldiveni, nitril eldiven, çelik örgü eldiven, muayene eldiveni, montaj eldiveni, gıda eldiveni gibi birçok çeşide ve farklı sektöre hitap eden çeşitleri vardır. Nitril eldiven nedir en çok araştırılan çeşitlerden birisidir? Nitril eldiven sentetik olan ve çok kullanışlı bir eldiven çeşididir.

Sağlığınız ve güvenliğiniz için sektörünüze ve fiziki yapınıza uygun eldiven tercih etmeniz gerekmektedir. İş eldivenlerinde önemli olan pahalı olması, markalı olması değildir. Teknik özelliklerinin sizin ihtiyacınızı karşılaması gerekmektedir. Geniş iş eldiven yelpazesiyle hizmet vermekte olan Eldiven Borsası web sitesini ziyaret edebilir alışverişinizi güvenle yapabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM