Avşar Çiftliği, 1988 yılından beri Afyon ve çevresinde başta olmak üzere Türkiye’nin tamamına hizmet sunmaktadır. Kendisine ait tesislerde büyükbaş hayvan kesimini İslami koşullara göre yapan Afyon Çiftliği, işlenmiş gıda ve et ürünlerinde özel bir marka olarak dikkat çekmektedir. Füme et, kavurma, sosis başta olmak üzere birçok lezzete ev sahipliği yapan Avşar Çiftliği, üretimden başlayarak teslim sürecine kadar her bir adımda planlı ve sistemli bir şekilde hareket eder.

Anadolu’ya ait lezzetlerin üretimini titizlikle gerçekleştiren Avşar Çiftliği, farklı tatlarla harmanlanan lokumları da sizlere sunmaya devam ediyor. Birbirinden özel lokumları ve et ürünlerini keşfedebilir, lezzetleriyle mest olabilirsiniz. Ayrıca sizlere sunulan ürünlere çok özel fiyatlarla sahip olabilir, yeni lezzetleri keşfetme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Avşar Çiftliği’nden En Sevilen Lezzetler Çok Özel Fiyatlarla Sizlerle

%100 doğal ürünlerin satışını gerçekleştiren Avşar Çiftliği, kendi tesislerinde hijyenik şartlarda üretim gerçekleştirmektedir. Kendi tesislerinde besleyip büyüttüğü büyükbaş hayvanların kesimini İslami koşullara uygun şekilde gerçekleştiren Avşar Çiftliği, bu etlerin sofralara ulaşana kadar farklı işlemlerden geçmesini sağlar. Özel baharatlarla harmanlanan ve lezzeti ile dikkat çeken et ürünleri, farklı seçenekler üzerinden sunuluyor.

Sucuk, pastırma ve kavurma gibi %100 doğal şarküteri ürünleri, lezzetli yemeklerin oluşmasını sağlar. Bunların yanı sıra Türk mutfaklarındaki en özel tatlılardan biri olan lokumlar da sizlere sunuluyor. Çikolata ile harmanlanan Çikolatalı Sultan Lokum, fındığın lezzetini bünyesinde barındıran Fındıklı Dökme Lokum, gül yaprağının lezzetiyle harmanlanan Gül Yapraklı Antep Fıstıklı Spesiyal Lokum; sizlerle buluşuyor. Her bir lezzeti deneyimleyerek keyifli anlar yaşama fırsatı yaşayın!

%100 Güvenli Ödeme Sistemi ile Birbirinden Özel Lezzetlere Sorunsuzca Ulaşın

avsarciftligi.com, katkısız lezzetleri müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor. %100 güvenli ödeme sistemi ile müşteriler, arzu ettikleri lezzetleri kolaylıkla satın alabilmektedir. Bununla birlikte her bir ürün, çok özel şekilde kargolanır. Bu sayede Türkiye’nin her noktasına ürünler, bozulmadan ulaştırılır.

Sizler de birbirinden özel lezzetleri inceleyerek istediğiniz ürünleri satın alabilirsiniz. Lokum, süt ürünleri, işlenmiş gıdalar ve et ürünlerinde özel tatları keşfedebilir, misafirlerinize lezzetli yemekler sunmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM