İstanbul acil kurye hizmetimiz, tüm gönderilerinizin anlık olarak alıcılarına teslim edilmesine olanak sağlamaktadır. Pera Kurye tarafından sizlere sunulmakta olan bu hizmet sayesinde aynı gün içerisinde ve daha kısa sürelerde gönderileriniz teslim edilebilir.

Evrak, belge, eşya ve diğer paketlerin acil olarak teslim edilmesi gerektiğinde tercih etmeniz gereken ilk hizmet acil kurye hizmetidir. Bu hizmet dahilinde kuryelerimiz, talepleriniz doğrultusunda hiç vakit kaybetmeden adresinize doğru yola çıkmaktadır. Bu sayede anlık olarak gönderileriniz teslim alınabiliyorken, teslimat vaktinde de gecikme meydana gelmemektedir.

Firmamız Pera Kurye, gönderilerinizin acil olarak teslim edilebilmesi için İstanbul’un her bölgesinde hazır bir şekilde kurye bekletir. Bu sayede hangi ilçede olursanız olun kuryelerimiz gönderilerinizi en hızlı şekilde sizlerden teslim alabilmektedir.

Acil Kurye Hizmet Neden Tercih Edilmeli?

Gün içerisinde bireysel ya da kurumsal nedenler doğrultusunda acil olarak gönderimler yapmanız gerekebilir. Örneğin acil olarak bir kuruma yetiştirmeniz gereken evrak ya da belgelerin teslimatı için bu hizmeti tercih edebilirsiniz.

Acil kurye hizmeti, İstanbul’un sadece bir bölgesini değil tamamını kaplamaktadır. Geniş bir kurye ağına sahip olan firmamız, aciliyeti olan tüm gönderileri bu sayede sizlerden teslim alabilmektedir.

Sizlere birçok kurye seçeneği sunmakta olan firmamız, tüm ihtiyaçlarınızı karşılamaya yönelik olan hizmetlerini her geçen gün genişletmektedir. Bu sayede tüm ihtiyaçlarınız firmamız ve bünyesinde bulunan kurye elemanları tarafından gerçekleştirilmektedir.

Acil Kurye Hizmetinde Hangi Araçlar Kullanılır?

Arabalı kurye, moto kurye ve uçak kargo gibi seçenekleri sizlere sunmakta olan firmamız İstanbul acil kurye hizmetiyle de sizlere destek sağlamaya devam etmektedir. Acil kurye hizmetimizde gönderileriniz için en uygun araç bizim tarafımızdan seçilmektedir. Bu noktada dikkat edilen birçok detay bulunmaktadır. Bunlar genel olarak şu şekildedir;

  1. Acil olarak gönderimi yapılacak olan paketlerin miktarı ve boyutu,
  2. Paketin teslim alınacağı ve teslim edileceği adresler,
  3. Gönderim hizmetinin sağlanacağı gün ve saat
  4. Gönderinin aciliyet durumu,

Yukarıdaki faktörler doğrultusunda farklı araç seçenekleri firmamız tarafından belirlenmekte ya da bu seçim tamamen sizlere bırakılmaktadır. Tercih edebileceğiniz araçlarımız ise genel olarak şu şekildedir;

  • Motosiklet,
  • Araba,
  • Minivan araçlar,
  • Panelvan araçlar,

İstanbul acil kurye hizmetini sizlere sumakta olan firmamız, acil gönderilerde genellikle moto kuryelerin tercih edilmesini önerir. Acil moto kurye, gönderilerinizin trafik ve benzeri sorunlarla karşılaşmadan alıcısına teslim edilmesine olanak sağlar.

İstanbul Acil Kurye Hizmeti Sayesinde Hızlı Teslimat

Göndermek istediğiniz paketlerin alıcısına zamanında ulaştırılması firmamızın en büyük önceliklerinden biridir. Bu sebeple gönderilerinizin alıcısına ulaştırılabilmesi için tüm adımlar firmamız tarafından atılmaktadır. İstanbul acil kurye hizmeti, teslimat işlemlerinizin en kısa süre içerisinde gerçekleştirileceği hizmetlerden biridir. Acil kurye ile gönderilerinizin anlık olarak teslim edilebilmesi için attığımız adımlar genel olarak şu şekildedir;

  1. Her bölgede ve her ilçede kurye bulunduruyoruz, Kadıköy kurye vb.
  2. Kurye talepleriniz doğrultusunda anında adresinize doğru kuryelerimizi harekete geçiriyoruz,
  3. Teslim alma, yükleme ve paketleme işlemlerinin kesintisiz bir şekilde gerçekleşmesine olanak sağlıyoruz,
  4. Moto kurye ve diğer kurye imkanlarını seferber ederek gönderilerinizin vaktinde adresine teslim edilmesine imkan sağlıyoruz.

Güvenilir Acil Kurye

Gönderilerinizin acil bir şekilde ve vaktinde teslim edilmesi kadar güvenilir bir şekilde gönderiminin sağlanması da firmamız açısından önem taşımaktadır. Bu sebeple öncelik olarak paketlerinizin, evraklarınızın ve diğer eşyalarınızın zararsız bir şekilde teslim edilebilmesi için gerekli önlemler alınmaktadır.

Öncelik olarak kuryelerimiz, gönderilerinizi doğru bir şekilde paketlemekte ve bu şekilde araçlara yüklemektedir. İstanbul acil kurye hizmetinde tüm gönderiler, firmamız güvencesi altındadır. Bu sebeple gönderilerinize herhangi bir zarar gelmesi engellenmektedir. Ayrıca firmamız, sigorta seçeneğini de sizlere sunmaktadır. Sağladığımız sigorta imkanı, gönderilerinize herhangi bir zarar gelmesi durumunda zararınızın karşılanmasına olanak sağlar. Güvenilir acil kurye hizmeti için Pera Kurye’yi tercih edebilir, içiniz rahat bir şekilde paket gönderimi yapabilirsiniz.

Adrese Kurye Talep Etme

Acil ya da normal kurye gönderimleri için adresinize kurye talep etme imkanınız her zaman bulunmaktadır. Sizlere bu imkanı sağlamakta olan firmamız, herhangi bir detayla uğraşmadan kısa süre içerisinde gönderim yapabilmenize imkan sağlar. Kurye talep etmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz;

  1. Öncelikle web sayfamız üzerinden ya da diğer iletişim kanallarımızdan bizlere ulaşın,
  2. Ardından gönderinizin aciliyet durumunu bizlere belirtin,
  3. Sonrasında hangi kurye hizmetinden faydalanmak istediğinizi bizlere iletin,
  4. Gönderinizin teslim edilmesini istediğiniz adresleri bizlere ulaştırın,
  5. Son olarak adresinizi bize iletin.

Yukarıdaki adımları uygulayarak adresinize kurye talep edebilirsiniz. Firmamızla anlaştığınız ve kurye talep ettiğiniz andan itibaren sizlere hizmet verecek olan kuryemiz, hiç zaman kaybetmeden adresinize doğru yola koyulmaktadır.

İstanbul Acil Kurye Fiyatları

İstanbul acil kurye fiyatları, birçok faktör doğrultusunda değişiklik göstermektedir. Adresler arası mesafe, teslimatı gerçekleşecek olan paket ve hizmetin alınacağı saat gibi etkenler doğrulusunda fiyatlar genel olarak değişmektedir. Ancak firmamız, her koşulda uygun fiyat garantisi altında sizlere hizmet sunmaktadır. Uygun fiyatlı İstanbul kurye hizmeti için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM