Uygun şekilde gösterildiğinde, isim levhaları herhangi bir çalışma ortamında pratik olarak bir pusuladır. Bir masa üzerinde kullanıldığında, iş arkadaşları ve misafirler için isimler sağlarlar. Bunları bir masaya yerleştirin ve müşterilere ve ziyaretçilere talimat vermek için kullanılabilirler. Ya da her departmandan diğerine akış oluşturmak için bunları ofisinizde veya mağazanızda kullanın. Her departmanda yarattıkları akış, yeni gelenler veya misafirler ofise girdiğinde nerede olmaları gerektiğini bilmelerine yardımcı olur. İsim levhaları doğru kullanıldığında, odaların ve insanların yol tarifini bulmak artık sorun olmaktan çıkıyor. Masa isimliği, nerede kullanırsanız kullanın, herhangi bir çalışma ortamının ayrılmaz bir parçasıdır. Bir, ihtiyaçlarınız için doğru isim plakasını satın aldığınızdan ve iki tanesini mümkün olan en iyi şekilde sergilediğinizden emin olmanın bazı yolları.

Tanıma Sağlar

İnsanların ve şirketlerin isim levhalarına yönelmelerinin en büyük nedenlerinden biri, bireylere verdiği tanınmadır. Çoğu zaman, yaptığı iş dışında bir kişinin şirket içindeki konumunu gösteren hiçbir şey yoktur. Bu, bir kişinin konumunun oldukça büyük bir göstergesi olsa da, insanların düzenli olarak fark ettikleri bir şey değildir. Sonuç olarak, bir şirkette çalışan kişiler her zaman gerçekten hak ettikleri takdiri görmezler.

Bulunduğu konuma gelmek için çok çalışmış biri için özel bir isim plakasına sahip olmak, şirket içinde kaydettikleri ilerlemeyi ve ulaşabildikleri konumu göstermenin harika bir yoludur. Profesyonel isim levhaları almanın bir şirketin gelişimi için faydalı bir şey olduğuna ve bir şirkette önemli pozisyonlarda bulunan kişilerin ihtiyaç duyduğu daha verimli ofis hatıralarından biri olduğuna şüphe yoktur. Masa isimliği alma sürecini merak ediyor ve farklı seçenekleri görmek istiyorsanız, daha fazla bilgi için okumaya devam edin!

Taraftar Masa İsimliği

Taraftar masa isimliği 12cmx29cm boyutundadır. Kalemle birlikte tutuğunuz takımın logosunu yerleştirebilirsiniz.

Polis Masa İsimliği

Polis masa isimliği, 12cmx29cm boyutundadır. Bu ürünü polisler çok beğenmektedir.

Adalet Terazili Masa İsimliği

Adalet terazili masa isimlik; metal terazi figürlü lak kaplamalı ve kabartma lazer yazılı füme kristal olarak tasarlanmıştır. İsimliğin boyutu 11cmx29cm’dir.

Beyin Doktoru Masa İsimliği

Beyin masa isimliği; polyester ve mermer karışımı Beyin figürlü model füme ya da şeffaf olarak tasarlanmıştır. Boyutları ise 11cmx29cm’dir.

Kristal plaket ve masa isimliği için daha fazla ürün, çeşit ve fiyat bilgisine  https://www.istanbulplaket.com  adresinden ulaşabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM