izmirpress haber ajansı; Ulusal medyaya hizmet veren bir medya ajansıdır. Birçok haber dalında hizmet veren ajansımız, yerel haberler yanı sıra Türkiye’de ve Dünya’da gelişen haberleri de okurları ile sunmaktadır. izmirpress haberlerini “yayın ilke ve etiğine” göre hazırlamakta ve yayınlamaktadır. izmirpress haber ajansının birinci önceliği okurlarını doğru haberi sunmaktadır.  

izmirpress; spor, magazin, siyasi, gündem, teknoloji, haberleri vermektedir.  Haberlerini okuyucuya objektifliğini koruyarak ulaştırmaktadır. İzmirpress olarak çalışmalarımızı “tarafsızlık, gerçek haber ve açık anlatım” sloganı ile yapmaktayız.  Bu ilkelerden taviz vermeden çalışmalarını sürdüren haber ajansımız, okurlarına “güvenilir bilgiyi” en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışmaktadır.

Güncel Haberler Okuyucu İçin Hazırlanıyor

izmirpress olarak sunduğumuz hizmetler arasında en güncel habere en hızlı şekilde ulaşmayı da hedeflemekteyiz. Yayın ekibimiz haberleri en hızlı şekilde derlemekte ve yayınlamaktadır. En güncel habere en hızlı ulaşmanız için günün her dakikasında, her saniyesinde çalışıyoruz. Teknoloji haberlerini, en güncel siyasi ve magazin haberlerini sizler için derleyip yayınlıyoruz.  

Okurlarımıza doğru haberi ulaştırmak da en büyük ilkelerimizdendir. Medyada çıkan birçok haberin yanlış ya da yalan olması haber takipçilerini yanıltmaktadır. izmirpres’in önemli bir ilkesi de okurlarına doğru haber sunmaktır. Bu ilkemizden asla taviz vermeyerek okurlarımıza doğru haberi uğraştırmaya çalışıyoruz. izmirpress olarak gazetecilik ahlakına önem vermekteyiz.

İlkeli Haber Sunmak

İlkesiz, kuralsız, reyting için yapılan haberlerin birçoğu hatalı veya tümden yanlıştır. Gazeteciliğin ilke ve etiklerine göre yayın yapmaktayız. Bu yüzden birçok ilkemiz bulunmaktadır. Bunun için hiçbir ilkemizden ödün vermeden çalışıyoruz ve yayın hayatımızda da buna dikkat ediyoruz. Süreç içerisinde izmirpress doğru ve düzenli habercilik anlayışı ile gündemdeki tüm içeriklere anında ulaşmanızı sağlayacak son dakika haber kategorisinde de hizmet vermektedir.

Tarafsız Habere Ulaşmak

Gazeteciliğin tarafsız haber ilkesi maalesef günümüzde hiçe sayılmaktadır. Ancak izmirpress olarak bu ilkemizden ödün vermeden çalışıyor ve okurlarımıza doğru haberi tarafız ve objektif bir şekilde en yalın haliyle ulaştırıyoruz. Hiçbir grubun, siyasi zümrenin, topluluğun etkisinde kalmayarak yayın hayatımıza devam ediyoruz. Haberleri en yalın halde, objektif bir şekilde okuyucu ile buluşturuyoruz. Bu haber deneyiminden yararlanmak için https://www.izmirpress.com/ haberlerine mutlaka göz atın.

Editör: Mustafa YILDIRIM