DSC_0942

18 yıldır Eskişehir’de Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlığı yapan Doktor Talat Remzi Demirkol, JİN’ES adıyla özel bir klinik açtı.

“Günümüz insanı artık genç, güçlü ve dinamik bir hayat istiyor, kaliteli yaş almak istiyor” diye konuşan Op. Dr. Demirkol, “Kadın sağlığı ve kaliteli yaşlanma, cinsel sağlık gibi konulara ilişkin meslek hayatımın önemli bir kısmında özel eğitimler aldım ve kadın hastalıkları ve doğumun yanı sıra bu alanlarda da uzmanlaştım, dolayısıyla böyle bir klinikte bu tür uygulamalara daha fazla zaman ayırmak ve insanların da bunlara daha kolay ulaşmasını sağlamak istedim” diye konuştu.

GENİTAL ESTEKİLER, BİYO-ESDEĞER HORMON TEDAVİSİ…

Klinikte yapılan uygulamalara ilişkin de bilgi veren Dr. Demirkol,  şunları aktardı: “Lazer ile genital estetik uygulamaları, Anti-Aging, İv Nutrition, gebelik ve doğum, 10 haftaya kadar olan yasal kürtaj, jinekolojik hastalıklar, kısırlık, genital siğil tedavisi, cinsel ilişkide ağrı, idrar kaçırma tedavisi, cinsel ilişkiye girememe, cinsel terapi, Vajinismus gibi zamana ihtiyaç olan tedaviler, genital estetikler, lazer uygulamaları, güvenli gebelik takibi, kaliteli yaşlanma için kadınların enerjilerini arttıracak ve bağışıklıklarını güçlendirecek tedaviler…

Özellikle 40-60 yaş arası menopoza girmeye aday kadınlara gençleştirici uygulamalar yapmayı planlıyorum.40-60 yaş arası kadınlarda azalan hormonların yerine konmasını sağlayacak biyo-eşdeğer hormon tedavisi, böylece menopozun sağlık üzerindeki olumsuz etkilerin azalmasına yardımcı oluyoruz, bunlar tamamen vücudumuzda bulunan doğal hormonlardır ilaç değildir…”

JİN’ES Klinik; Hoşnudiye Mahallesi, Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi, Köprülü Sokak, Kanatlı Apartmanı No:1/6 Tepebaşı’nda…

Editör: Mustafa YILDIRIM