Takılarla kombinlenen kıyafetlerin, en şık ve en zarif tamamlayıcısı olan kolye seçenekleri için Minamis Silver’ın koleksiyonlarını mutlaka incelemelisiniz. Minimal kolyeler, baget kolyeler, üç boyutlu kolyeler ya da birbirinden özel plaka kolye seçenekleri için Minamis Silver, sizleri bekliyor.

Minamis Silver Gümüş Kolye Seçenekleri Nelerdir?

Kadınların vazgeçilmez aksesuarlarından olan kolyeler, pek çok farklı modelle tasarlanmaktadır. Bunların arasında özellikle tercih edilen taşlı kolye modelleri, Figaro, gurmetr gibi zincir tasarımları, zirkon taşlı kolyeler; farklı tasarımı ile dikkat çeken, açılabilir melek kanadı ve açılabilir nazar boncuğu, içi açılır kalp kolye gibi daha pek çok seçeneği olan açılır kolye seçenekleri gibi pek çok kolye seçeneği mevcuttur. Bununla beraber, özellikle son dönemlerde tercih edilen plaka kolyeler de Minamis Silver’ın en beğenilen kadın gümüş kolye seçenekleri arasındadır.

Plaka Kolye Nedir?

Metal gövdeli, metalden ya da farklı malzemelerden tasarlanmış levha şeklinde tasarlanan nesnelere plaka, bu görselle tasarlanmış kolyelere ise plaka kolye adı verilmektedir. Plaka kolyeler, hem şık hem sade bir tarzla sunulan kolye seçenekleri arasında, en çok tercih edilen parçalardandır. Şıklığı tamamlayıcı, dikkat çekici kolyeler olarak, kadınlar arasında çok fazla tercih edilen plaka kolyeler, Minamis Silver’ın en şık koleksiyonları arasında yer almaktadır. Minamis’in, suyolu kolye, baget kolye, minimal kolye gibi gümüş kadın kolye modelleri üzerinde sergilediği gümüşün asaleti ve çekiciliğini, plaka kolyelerin sadeliği ile bütünleştirerek, kadınların gözde kolyeleri haline getirmiştir. Plaka kolyeler, sade görünümüne rağmen farklı bir tarzı sunan tasarımlardır.

Minamis’in Plaka Kolye Tasarımları Nelerdir?

Kolyeler genellikle daire şeklinde, tam gerdan ya da daha kısa bir hizada tasarlanan aksesuarlardır. Kıyafetlerin daha dikkat çekici görünmesini sağlayan ve hareketlilik katan bu aksesuarlar, plaka kolyeler olarak tercih edildiğinde, daha sade ve şık bir estetiği simgelemektedir.

Plaka kolyeler, farklı şekiller ve özelliklerle tasarlanabilen, geniş bir zevk ve tasarıma sahip kolyelerdir. Özellikle daire şeklinde tasarlanan bu kolyelerde, pek çok seçenek mevcuttur. Minamis Silver’da, farklı ifadelerle çeşitlendirilmiş emoji plaka kolyeler, kişiye özel baskılı plaka kolyeler, şıkıdım, kitap kapağı, tutuşan el gibi farklı görsellerle resmedilmiş, oldukça şık plaka kolye tasarımları mevcuttur. Aile, bayan el kedi, dinozor, Bayan Davut heykeli gibi pek çok tarzda, farklı çizgilerle tasarlanmış plaka kolyeler için Minamis Silver’ın ürün koleksiyonunu inceleyebilirsiniz. Ayrıca, bu özel koleksiyon içerisinde şekil olarak sadece daire ile değil, kare ve dikdörtgen gibi geometrik şekillerde de tasarlanmış plaka kolyeler mevcuttur.

Minamis Silver’ın zengin bir çeşitlilikle sunduğu bu koleksiyonlar, kişiye özel olarak da tasarlanabilen zarif tasarımlardır. Sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz en özel kolye seçenekleri ve kişiye özel gümüş kolye tasarımları gibi pek çok ürün için siz de Minamis’in klye kjategrisinde yer alan ürünlerini değerlendirebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM