Kadınların asla vazgeçemediği yegâne kıyafetlerdir elbiseler. Özellikle tarz sahibi kadınların tercih edebileceği, alışılmışın dışında elbise modelleri ile aradığını bulamayan ya da aldığı elbise içinde, rahat hissetmeyen kadınlar için bu arayışa son veren moda ismi Eyyo, tarz sahibi kadınların güvenle ve sıklıkla tercih ettiği bir isim olarak bu arayışa son veriyor.

Sadece bahar aylarında ya da yazın sıcağında tercih edilen bir kıyafet olmaktan daha öte bir noktaya taşınan elbiseler, soğuk kış mevsimi de dâhil tüm mevsimlerin en çok tercih edilen kıyafetleridir.

Elbiselerin rahat kullanımı, vücut şekline göre tercih edildiğinde, kusurlu bulduğunuz hatlarınızı kamufle edebilme özelliği, hem rahatlığı hem şıklığı yansıtması, her kadının gardırobunda mutlaka birkaç elbise bulundurmasının sebebini açıklıyor.

Şıklığın ve rahatlığın adresi Eyyo

Kadınlar, her zaman şık olmayı tarz edinirken üzerinde taşıdıkları kıyafetlerde, şıklıkla beraber konforu bir arada yakalamak isterler. Kadınlar için giyinilen elbiseler içinde kendini rahat hissetmek, oldukça önemlidir. Aksi halde elbisenin formunu vermek çok da mümkün olmayacaktır.

Eyyo, şıklığın ve zarafetin ışığıyla beraber konforunuzu da ön planda tutuyor. Böylelikle hem şıklığınızla göz alıcılığınızın tadını çıkarıyor hem de hareket özgürlüğü ve rahat kullanımı sayesinde konforlu bir zaman dilimini yaşıyorsunuz.

Kadın giyim üzerine farklı kıyafetleri, farklı tarzlarla sunan Eyyo, elbise koleksiyonları ile oldukça iddialı seçenekler sunuyor. Eyyo’nun kendine has bir çizgiyle sunduğu elbise koleksiyonlarında, renkleriyle, desenleriyle ve farklı elbise modelleriyle zengin bir yelpaze ile karşılaşıyorsunuz.

Farklı renkler farklı modellerle tarzınızı Eyyo ile yansıtmanın hazzını yaşayın

Öncü tasarımları ve eyyo çizgisi ile Mavi rengin özgürlüğü, kırmızının çekiciliği, siyahın asaleti derken ruh halinize, karakteristik özelliklerinize hitap eden sayısız renk ve modelin bir aralığının keyfini çıkarabileceğiniz bir koleksiyon sizleri bekliyor.

Boğazlı omuz detay elbiseler, kalp yaka triko elbiseler, pencere detay modelleri gibi deri askılı mini elbiseler, diz hizasında tutulan önü fermuarlı elbiseler, bilek boyunda hizalanmış, kruvaze kuşaklı elbise seçenekleri gibi birbirinden şık elbiseleri tercih edebilirsiniz.

 Rahatlığı ile ön planda olan ve sıklıkla tercih edilen yırtık detaylı, belden kemer detaylı elbiseler gibi kış aylarında tercih edebileceğiniz ve süet ya da diz boyu bir çizme ile kombinleyebileceğiniz boğazlı triko elbiseler ile şıklığınızı göz alıcı bir tarzla gözler önüne serebilirsiniz.

Farklı kumaşlarla özgün kesimleri harmanlayan Eyyo, bu zengin koleksiyonla her yaşa uygun, klasik ya da spor pek çok tarza hitap eden parçalar sunuyor.

Editör: Mustafa YILDIRIM