İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Eren Ekmen  Polis Haftası Mesajı’nda şunları söyledi; “Türk Polis Teşkilatı huzurun, güvenliğin ve kamu düzeninin teminatı olan Türk polisinin ortaya koyduğu hizmetleriyle ve gösterdiği mücadele azmiyle milletimizin haklı gururudur. Özellikle suç ve suçlulara karşı gösterilen eşsiz mücadelede Türk polisinin çok büyük rolü ve payı bulunduğu tartışılmaz bir gerçektir. Türk milletinin birliğini ve bütünlüğünü korumak amacıyla gösterilen takdire şayan gayretin özünde ve merkezinde şüphesiz Türk polisi vardır.

Emniyet Teşkilatımız bilgi ve tecrübesiyle kalitesini her geçen gün artırmaktadır. Milletimiz için canı pahasına görev yapan Türk Polis Teşkilatı'nın bundan sonra da halkımızın güven ve sevgisinden güç alarak, yüksek vazife şuuruyla çalışmalarını sürdüreceğine inanıyor; Polis Teşkilatımızı ileriye taşıyacak her adımın destekçisi olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum.

85 milyon vatandaşımızın yaşadığı ülkemizde, milletimizin huzur ve güven içerisinde hayatını sürdürebilmesi için polisimizin tek başına görevini yerine getirmesi yetmez. Kamu düzeninin sağlanması, kanunların uygulanması, toplumda barışın ve güvenin sürdürülmesi bakımından vatandaşlarımıza da önemli görevler düşmektedir.

Milletimizin huzurunu ve güvenliğini sağlayabilmek için her türlü zorluğa göğüs geren, Gece gündüz demeden fedakârca çalışan Türk Polis Teşkilatımızın Polis Haftasını kutluyor, Görevleri başında şehit verdiğimiz tüm polislerimizi rahmetle anıyor, kahraman Türk Polisine başarılar diliyorum.”

Editör: Mustafa YILDIRIM