Ünal Teknik şirketi inşaat sektörü içerisinde 1998 yılından beri hizmetlerine aktif olarak devamlılık sağlamaktadır. Birçok projeye katılım sağlamış olmasıyla da dikkat çekiyor. Her katıldıkları projeye de başarıyla imza atmışlardır. Müşterilerin doğrultusunda ilerleme sağlayarak beklentilerine karşılık hizmet aktarımı sunulmuştur. Burada daima öncelik müşteri memnuniyeti olmaktadır. Şirketin çalışmalarında endüstriyel zemin kaplama ve yapı kimyasalları üzerinden yalıtım seçenekleri mevcuttur. Bu gelişimleri benimseyerek son teknolojiye sahip ürün seçeneklerine de yer vermektedir.

Uzun yılların vermiş olduğu tecrübe ve deneyim sayesinde sizlere epoksi zemin kaplamada profesyonel bir hizmet aktarımı sunar. Öncelikle epoksi zemin kaplama son dönemlerde diğer kaplama seçeneklerine göre daha çok tercih edilmektedir. Bunun başlıca sebebi ise kısa zamanda yapılmasıyla ve son derece kullanışlı estetik duruşuyla dikkat çekiyor olmasından kaynaklıdır. Kaliteli malzeme kullanımıyla da uzun süreli kullanım sağlamış olursunuz.

Kısa Zamanda Kullanışlı Epoksi Zeminlere Sahip Olunuz

Profesyonel kişiler tarafından uzman işlemler yapılır. Zemin içerisindeki nem 0’a çekilerek ilerleme sürdürülür. Burada zeminin ıslak olmaması son derece önemlidir. Eğer zemin ıslak olursa epoksi tutmayacaktır. Çabuk kalacak ve kabarmalar yapacaktır. Hem hoş görüntü olmayacak hem de kullanım ömrü son derece kısa gerçekleşecektir. Her ne kadar kısa zaman dilimleri içerisinde epoksi zemin kaplama gerçekleşse de profesyonel eller ile işlemlerin devamlılığı esas alınır.

Kaynak: http://unalteknikas.com.tr/

Editör: Mustafa YILDIRIM