Mesleki kariyerinizde ilerlemek adına sürekli bir gelişim halinde olmak size avantajlar sağlayacaktır. Artık bilgi ve teknolojiler sürekli olarak gelişiyor ve siz de bunlara hakim olduğunuz sürece kariyerinizde başarı merdivenlerini tırmanabilmektesiniz. Almış olduğunuz ana eğitimle birlikte ilgili diğer alanlardan da eğitimler alarak çok daha donanımlı olabilirsiniz. Bu ilerleme sayesinde iş arayışlarınızda tercih edilecek sırada sizi üstlere çıkaracaktır. Mesleki eğitim kursları ile farklı donanımlara sahip olmanız çok daha mümkün olmaktadır. Özellikle son zamanlarda bu ihtiyaca yönelik olarak eğitim merkezleri ihtiyaç duyulan eğitimleri sağlamaktadır. MEB Global Bilişim Kariyer Eğitim Kurumu, SMMM Staja Giriş Eğitimi, amazon eğitimi, işaret dili eğitimi veya Web Tasarım Kursu daha birçok farklı sektörü ilgilendiren kursu eğitim kategorisinde bulundurmaktadır. Kariyer yolculuğunuzda fark yaratmak için GlobalBilişim’in eğitimleriyle hemen sürece başlayabilirsiniz.

En Çok İlgi Gören Eğitimler

Günümüzün en çok rağbet gören meslekleri genele bilişim alanındadır. Dijitalleşen dünya içerisinde firmalar yazılım ve data alanlarında çalışacak eleman arayışlarını sürdürmektedir. Ülkemizden yurtdışına çok sayıda beyin göçü yaşanması, yerli firmalarda da eleman açıklığını ortaya çıkarmıştır. Kendinize farklı bir donanım sağlamak isterseniz Yazılıma Giriş Eğitimi, Python İle Programlamaya Giriş gibi Bilişim Eğitimleri tercih edilebilir. Bunların dışında da finans kısmında bilgisayarlı muhasebe kursu, satış ve performans kısmına yönelik olarak insan kaynakları eğitimi, Sertifikalı CEM ve Gizli Müşteri Eğitimi, Agile Eğitimi, Diksiyon ve Etkili Konuşma Teknikleri Eğitimi oldukça ilgi gören eğitimler arasında yer almaktadır. Ayrıca excel kursu Ankara eğitimi de bir hayli ilgi gören eğitimler arasında yer almaktadır.

MEB Onaylı Sertifikalı Eğitimlerin Avantajı

Tercih ettiğiniz eğitimlerin MEB onaylı sertifikalar, sektörünüzde donanımlı eleman arayışında olan firmalar için önemli bir ayrıcalıktır. Birçok firma personel eğitimine önem verse de bunları halihazırda hakim olan kişileri de tercih etmek isterler. Böyle zaman kaybetmemiş olur ve yeni personel iş sürecine hakim olarak başlamış olur. MEB desteğiyle açılan kurslarda eğitim müfredatı da çok daha donanımlı olmaktadır. Eğitimler sonunda MEB’ten onaylı olarak sertifikalar katılımcılara verilmektedir. Kendi işiniz dışında da ek iş yapmak isterseniz bu eğitimlerle birlikte sertifikanızı alarak işlerinizi geliştirebilirsiniz. Örneğin eğiticinin eğitimi ile birlikte ihtiyaç duyulan sektörlerde personellere eğitim veren bir personel olarak işe başlayabilirsiniz. Ya da firmaların personel eğitimlerinde tercih edeceği kişi olabilirsiniz. CV’nize de bu sertifikaları ekleyerek, kendinizi geliştirmiş olduğunuzu göstererek fark edilebilirsiniz.

GlobaBilişim’de Eğitimlere Avantajlarla Başlayın!

Kendinize farklı sektörlerden donanım sağlayacak eğitimleri ararken karşınıza oldukça farklı eğitim merkezleri çıkacaktır. Global Kariyer ise bu arayışınızda size çok farklı aşamalarda avantajları sağlayan bir kurumdur. Yüz yüze eğitimler kadar bazı eğitimlerde çevrimiçi, uzaktan eğitim fırsatları olabilmektedir. Bu sayede nerede olursanız olun kendinize hedeflediğiniz donanımları kazandırabilmektesiniz. Tüm eğitimler alanlarında uzman eğitmenler tarafından verilmektedir. Mesleki ve Kişisel Gelişim Eğitimleri, Kurumsal Eğitimler ve Bilişim Eğitimleri olarak farklı kategori içerisinde eğitimleri inceleyerek eğitim süreciniz hakkında ne istediğinize karar verebilirsiniz. Daha detaylı bilgi ve kayıt işlemleri için ise eğitim merkezimize ulaşabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM