Kasır Mimarlık, sektördeki deneyimini kullanarak mimarlık ve iç mimarlık hizmetleri sunan bir firmadır. Yaşam alanlarının çok daha konforlu ve estetik bir hale gelebilmesi için geniş bir hizmet ağı içerisinde faaliyetlerde bulunur. Ankara Gölbaşı’nda bulunan Kasır Mimarlık; sektördeki gelişmeleri takip ederek hizmetlerini bu minvalde sürdürmektedir. Konut, ofis, villa projeleri hayata geçirilerek yeni yaşam alanları oluşturulmaktadır.

Kasır Mimarlık Hizmet Alanları

Kasır Mimarlık, genel olarak mimarlık ve iç mimarlık alanında faaliyet gösterse de bunun dışında da şu şekilde sıralanabilen geniş bir hizmet ağına sahiptir:

Mimarlık

Projenin anahtar teslimine kadar olan süreçteki adımların her biri Mimarlık hizmet alanına girmektedir. Projenin başarıya ulaşabilmesi için Mimarlık hizmetlerinin oldukça kaliteli bir şekilde verilmesi gerekir.

İç Mimarlık Hizmetleri

Mekanların iç tasarımı hizmeti olarak bilinen İç Mimarlık, yaşam alanlarının çok özel bir şekilde tasarlanmasını sağlıyor.

Proje Çizimi Hizmetleri

Mekân ya da yapıların inşasından önceki aşama Proje Çizimidir. Projelerin müşterinin taleplerine ve sektörün gerektirdiklerine göre yapılması çok önemlidir.

Danışmanlık Hizmetleri

Mekâna ilişkin güncel çözümleri barındıran Danışmanlık Hizmetleri, mekanların çok daha profesyonel bit şekilde tasarlanmasını sağlar.

3D Modelleme Hizmetleri

Mekân ve alan tasarımında, 3D modellemeler; ortaya konulan projelerin reel bir görünüme kavuşmasını sağlar.

Konsept Tasarımlar

Mekân tasarımların; işletmecisinin beklentisi, kullanım amacı ve müşterilerin isteklerine uygun şekilde tasarlanması çok önemlidir. Konsept tasarımlarda bu unsurların her biri düşünülerek tasarım süreci oluşturulur.

Uygulama Hizmetleri

Projelerin her aşamasında planlı çalışma oldukça önemlidir. Teslimi yapılan projelerde, yapının sorunsuz olarak teslimi için her bir adıma önem verilmesi gerekmektedir.

Yenilikçi çözüm anlayışı ve teknolojik imkanlar kullanılarak sunulan hizmetlerin tamamı, rahat ve göz alıcı yeni yaşam alanlarının oluşmasını hedefliyor.

Profesyonel Mimarlık ve İç Mimarlık Hizmetleri

Mimarlık ve İç Mimarlık Hizmetleri sunmakta olan Kasır Mimarlık, yaşam alanlarında ergonomik bir kullanım sunmaktadır. Kullanım amacı ve müşteri taleplerine uygun mekanlar tasarlanmaktadır. Hayatın içinden projeler gerçekleştirmeyi hedefleyen Kasır Mimarlık, çalışmalarını bu minvalde sürdürüyor. https://kasir.com.tr/ sitesini ziyaret ederek daha fazla bilgi sahibi olabilrisiniz. Ayrıca yaşam alanlarına sosyal hayatın da dahil edilebilmesi için çok özel seçenekler sunulmaktadır.

Editör: Mustafa YILDIRIM