Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Recep Taşel ve İl Başkan Yardımcıları, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Odunpazarı Kent Konseyi 9.Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle başkanlığa yeniden seçilen İsmail Kumru ve Yürütme Kurulu üyelerine tebrik ziyaretinde bulundu.

    Odunpazarı Kent Konseyi’nin farklı alanlarda gönüllü çalışmalar yapan  çalışma grupları ve meclislerinin temsilcileri, CHP İl yönetimine kendi alanlarında kentte yaşanılan sorunlar ve çözüm önerilerini iletti . Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru ise nazik ziyaretleri ve samimiyetleri için Başkan Taşel ve yönetimine teşekkür ederek,  Odunpazarı Kent Konseyi’nin tüm siyasi partilere eşit mesafede olduğunun ve kentin gelişmine katkı vermek için  yerel yönetimler, kamu kurum kuruluşları ve her siyasi parti ile sorun ve çözüm önerisi paylaşımı yapabileceklerinin altını çizdi.

     CHP il başkanı Recep Taşel, Odunpazarı Kent Konseyi’nin kentin gelişimi ve değişimine katkı sunan projelerini dikkatle takip ettiklerini, kent konseylerinin demokrasilerde büyük önem arz eden sivil toplumun merkezi olduğunu dile getirerek  başarılı çalışmalarından dolayı başta Başkan Kumru olmak üzere tüm Odunpazarı Kent Konseyi gönüllülerini tebrik etti. Taşel çalışma grubu ve meclis temsilcilerinden farklı alanlarda gelen sorun ve çözüm önerilerini de dikkatle dinleyerek bu konularda Cumhuriyet Halk Partisi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Başkan Taşel misafirperverlikleri için Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı ve gönüllülerine teşekkür ederek, Başkan Kumru ve Yürütme Kurulu üyelerine yeni dönemde başarılar diledi.  

Editör: TE Bilişim