Gündem 71 Kırıkkale içerisinde en fazla okunmakta olan bir haber sitesidir. Kırıkkale ile ilgili olan tüm gelişmelere bu site üzerinden anlık olarak ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda Kırıkkale haber içeriklerinin yanı sıra ülke gündemine de damgasını vuran olayları Gündem 71 sitesi üzerinden anlık ve güncel olarak takip edebilirsiniz.

Sitede şehir içerisinde meydana gelen ve vatandaşları ilgilendiren tüm konularla ilgili haberler sürekli olarak yapılmaktadır. Böylece bu site ile birlikte farklı bir internet sitesine ihtiyaç kalmadan gerek spor haberlerini gerek Kırıkkale ile ilgili olan günlük haberleri takip edebilirsiniz. Aynı zamanda sadece haber alanında değil diğer tüm kategorilerde de popüler olan içeriklere ve konulara hakim olabilirsiniz.

Gündem 71 kendine vizyon olarak Kırıkkale sınırlarını çoktan aşarak Türkiye ve Dünya gündemine oturarak vizyonu olan Kırıkkale’den Türkiye’ye Açılan pencere sloganının amacına ulaşmış ve Kırıkkale ilini ülkemize ve hatta Dünya’ya duyurmayı başarmıştır.

KIRIKKALE HABER DENİLİNCE AKLA GELEN İLK SİTE; GÜNDEM 71

Profesyonel olarak kurduğu ekip kadrosu ile birlikte her zaman Kırıkkale iline yakışır bir haber sitesi olmaya devam eden Gündem 71 haber sitesinde gerek Kırıkkale halkı tarafından gerekse diğer bölge halkı tarafından doğru haberin merkezi olarak gösterilen bir site olma yoluna devam etmektedir. Site sürekli güncel ve özel Son dakika Kırıkkale haberleri ile birlikte dikkatleri üzerine çekmektedir. 2019 yılında yayın hayatına profesyonel tasarım yazılım uzmanı Oğuzhan Ünver öncülüğünde başlayan haber sitesi gundem71.com her geçen gün kendi altyapısı ve teknik ekipmanını güncelleyerek gücüne güç katmaya devam etmektedir.

Kırıkkale siyaset haberleri, Kırıkkale Spor haberleri yanı sıra teknoloji haberleri, ipucu gelişmeleri ve biyografiler gibi kategorilerde rakip sitelere fark atarak kendi alanında lider olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Editör: Mustafa YILDIRIM