-Eskişehir Sgk İl Müdürü İbrahim Kısa Eskişehir’de kongre süreci biten ve yeni dönemde tekrar başkanlığa seçilen oda ziyaretleri kapsamında Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Bahar Bilen’i makamında ziyaret etti.

-SGK İl Müdürü İbrahim Kısa yapmış olduğumuz ziyaretlerle; “Devletimiz ile milletimiz arasında köprü olmak vatandaşın ve esnafımızın her türlü sorununa çözüm bulmak adına şehrimizde  bulunan tüm kurum odalar ve stk temsilcileri ile görüş alışverişinde bulunarak sorunları ve talepleri yerinde ve sahada dinleyerek rehberlik hizmeti ile çözüm bulma gayreti içerisinde olmaya devam ediyoruz” dedi.

SGK'nın işveren ve işçiler için çeşitli teşviklerinin devam ettiğini belirten İl Müdürü İbrahim Kısa, bunun duyurulması konusundaki desteklerinden dolayı Lokantacılar Odası Başkanı Bilen’e teşekkür etti.

Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Bahar Bilen; “Şehrimizdeki tüm kurumlarımız ile olduğu gibi Eskişehir SGK İl Müdürlüğümüz ile beraber ve istişare içinde olmak esnaf teşkilatımızın temsilcisi olarak gurur verici. Sigorta ve Bağ-kur konusunda esnaflara yardımcı olmalarından dolayı memnunuz.”dedi. Kısa, yapmış oldukları ziyaret ile işverenlere ve çalışanlara sosyal güvenliğin önemi, kayıt dışı istihdamın olumsuz sonuçları, sosyal güvenlik hak ve yükümlülükleri ile uygulanmakta olan sigorta primi teşvikleri ve yapılandırma hakkında bilgiler paylaşılmış ve esnafımız için belirlenen tarihlerde seminerler ile bunun tekrarlanması konusunda gerekli desteği vereceklerini belirtti.

Editör: Mustafa YILDIRIM