Saatler yıllar içerisinde pek çok değişikliğe uğrayarak mücevherattaki yerini kaybetmeyecek unsurlardan biridir. Farklı çalışma biçimleri sayesinde bu ürünler herkese şık ve işlevsel bir aksesuar sunar. Temel olarak, tüm zamanlama aksesuarları dijital ve analog olarak ayrılmıştır.

Klasik saat olarak da bilinen model, zamanı belirtmek için sayılara göre çubuk hareketi ilkesini kullanır. Dakika, saat ve sayılardan oluşan bu ürün, açık veya kapalı devre modelleri sayesinde farklı zevklere hitap ediyor. Klasik saatler mekanizmadaki tüm dişlilerin mükemmel uyumunu dışarıdan görme imkânı sağlar. Oldukça şık ve çekici olan bu ürünler hem spor hem de klasik tarzları bilenlere hitap edecek. Bazı analog modellerde kronometre de olabilir.

Dijital Saatler Nasıl Özelliklere Sahiptir?

 Dijital saatler kullanışlı ve pratik bir model olarak tercih edilmektedir. Bu dijital saat sayesinde albüm veya stok takibi yaparak saati kontrol edebilirsiniz. Mekanizma içerisine yerleştirilen kristal taşlar, güç kaynağından gelen akım ile belirli bir hızda titreşir. Saat modellerine ulaşabilmek için https://www.welderwatch.com/tr/  sitesinden ulaşabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM