Eskişehir Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, Eskişehir’in sağlık hizmetlerinde memnuniyet oranının yüzde 98 olarak açıklamasına tepki gösterdi. Köksal, “Hastanelerde Halk Memnuniyet Oranı %98'miş, başhekimler ve İl Sağlık Müdürü öyle demiş.

Bizce de inşallah öyledir. Anket yapılan 100 kişiyi kim seçti merak ediyoruz. Anket soruları lütfen kamuoyu ile paylaşılsın Artık şaşırmıyoruz, gülüyoruz bu şehre. Çalışan oranını merak ettim %198 derlerse hiç şaşırmayın.

Yıllar evvel Yunan ekonomisi vardı. Millet zengin. Irak lideri Saddam Hüseyin’in özel muhafızları vardı kimse Bağdat’a giremez idi. Ukrayna lideri Şovmendi Ruslara Hadi gelin diyordu.

Değerli siyasilerimize anladık çalışan ve sendikacıları sevmiyorsunuz ama şu gerçekleride görün.

Hastanelerde Muayene sırası bulunmuyor. Görüntüleme randevuları çok ileri tarihe veriliyor. Hastanede sıra sorunu olunca Sağlık Ocakları kuyruk oluyor. Çalışanlar Kibir abidesi idareciler yüzünden hayatından bezmiş durumda. Ben yaptım, ben öyle uygun gördüm, işine gelir ise diyen idareciler Hacı Akay’ın çiftliğe çevirdiler hastaneleri.

Çalışanlar ile anketi en donanımlı siyasi yaptırsın. Makyaj iyi inşallah sizler doğru bizler yalan söylüyor olalım. Sağlık da işler sizin bildiğiniz gibi değil, en çok övünülen yer tepe aşağı iniyor. Bakalım Mevla’m neylerse güzel eyler.

İdari olarak rüşvete temas etmiş, rakı masasında devlet yöneten, ahlaki deformasyon tavan yapmış kişiler zaten asla yalan söylemez. Durmak yok tam gaz ileri.

Ziraat odası başkanını göreve davet ediyorum. Havaalanı kapanıyor diye Ticaret Odası Başkanı Metin Güler haber vermiş siyasilere; Ziraat Odası da Sağlıkta memnuniyet oranı nedir açıklasın bizce.

Sayın İnşaat yüksek Mühendisi bu orana ne der bilmem ama sonuçta sayısal rakam mühendislerin işidir.”

Editör: Mustafa YILDIRIM