Kot tulum, arkadan jean adı verilen kumaştan yapılan kayışın, göğüste pantolonla buluştuğu bir elbise modelidir. Günümüzde hamile kadınlar, çocuklar ve hatta orta yaşlı insanlar ve gençler tarafından da kullanılmaktadır. Bir gömlek veya tişört ile birlikte iç mekânlarda giyebilirsiniz. Farklı renk seçeneklerine sahip denim tulumlar ile kendi stilinizi oluşturabilirsiniz.

Kot Tulum Modelleri

Denim tulumlar da kısa kot tulum modelleri, uzun kot tulumlar, dar paça kot tulumlar ve geniş paça kot tulumlar gibi gruplara ayrılabilir. Öncelikle seçeceğiniz kot tulum modeli vücudunuzla uyumlu olmalıdır. İnce bayanlar açık renkli kot tulumları tercih ederken, kilolu bayanlar ise koyu kot tulumları tercih etmelidir.

Kot Tulumlar Nasıl Kombinlenir?

Kot tulumlar kot pantolona benziyor, bu yüzden bir sweatshirt giymek en iyisi veya iç mekânlarda balıkçı yaka body. Kot tulum aslında spor ayakkabı ve spor ayakkabılarla daha uyumludur. Kısa tulumların altında sandaletler ve bale ayakkabıları da tercih edilmektedir. Kot tulum model ve seçeneklerine https://www.suestoreonline.com/kot-tulum sitesinden ulaşıp, inceleyebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM