Özdilek Eskişehir AVM, son günlerde adından söz ettiren Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerini paylaştığı Ailecek Şaşkınız filminin Eskişehir galasını gerçekleştirdi.

Ailecek Şaşkınızfilminingalasındafilmin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir sinemaseverlerle buluştu. Oyuncular filmleri hakkında bilgi verirken eğlenceli söyleşileri herkesi güldürdü. Eskişehir’e üçüncü kez geldiklerini ve şehri çok sevdiklerini belirttiler. Ahmet Kural ve Murat Cemcir seneye yeni dizi çekeceğiz, belki Eskişehir’de bile dizi çekeceklerini söylediler.

Sinema salonlarını gezen oyuncular tüm sinemaseverlerle selfie çektirerek anı ölümsüzleştirdiler.

Ailecek Şaşkınız Filminin Konusu

Babasının şirketinin başına geçerek CEO’luk görevini üstlenen Ferhat şımarık bir adamdır. Hala çocuksu yapısıyla dikkat çeken Ferhat'ın sağ kolu ise onun çocukluk arkadaşı, şirketin finans müdürü Gökhan'dır. İkili çalışanlarına pek de nazik davranmamaktadır. Günün birinde şirket çalışanlarına yemek servisi için gittikleri bir restoranda, restoran sahibiyle dostluk kurarlar. Restoran sahibinin kızı Elif'e gönlünü kaptıran Ferhat, deliler gibi aşık olur. Ancak Elif narin ve saf bir genç kız değildir. Özel eğitimler ve üstün hizmetlerle dolu kariyeri, sert karakteri ve kıvrak zekası, Ferhat'ı bir hayli zorlayacaktır...
 

Editör: TE Bilişim