Eskişehir’de bir ilki gerçekleştirerek vizyondaki popüler filmlerin Eskişehir galalarını gerçekleştiren Cinetime Sineması, İbrahim Büyükak’ın senaryosunu yazdığı ve oynadığı, başrollerini Onur Buldu, Büşra Pekin ve Doğu Demirkol’un paylaştığı Bayi Toplantısı filminin galasını gerçekleştirdi.

Bayi Toplantısı filminin Eskişehir özel galasına filmin başrol oyuncusu Onur Buldu, oyuncu- senarist İbrahim Büyükak ve yönetmen Bedran Güzel katıldı. Sinema salonlarına da sürpriz bir şekilde giriş yapan oyuncular sinemaseverlerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. İbrahim Büyükak Eskişehir’de tüm filmlerinin ilk galalarını gerçekleştirdiğini ve Eskişehir’in kendisine uğur getirdiğine inandığını söyledi. Galaya Onur Buldu’nun esprili konuşmaları damga vururken sinemaseverler oyuncularla birlikte film izlemenin keyfini yaşadılar.

Bayi Toplantısı Filmi Hakkında          

Küçük Esnaf, Yol Arkadaşım, Yol Arkadaşım 2’nin senaristi İbrahim Büyükak ve yönetmeni Bedran Güzel’den yepyeni bir komedi!

Bayi Toplantısı için Anadolu’dan İstanbul‘a gelen üç beyaz eşyacının, üç günde hayatı ne kadar karışabilir?

Namık, Sadık ve Adem hayatlarının sıkıntılı dönemlerini yaşarken yolları bir bayi toplantısında kesişir. Beklenmedik olaylar sonucu kendilerini çılgın bir soygun planının içinde bulurlar.

Üç bayinin kurtulmak için birbirlerine güvenmekten ve hızlı hareket etmekten başka şansları yoktur.

Editör: TE Bilişim