Eskişehir’in lezzet durağı Sempre Mediterranean Cuisine’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için özel bir gece hazırlandı. Akdeniz mutfağının en güzel lezzetleriyle konuklarını ağırlayan Sempre’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vazgeçilmez cazband Bizz Band ile kutlanacak.

 Ünlü şef Uğur V. Uysal danışmanlığında hazırlanan özel menü ile Restoran Grup Müdürü Cevher Çanakçı’nın ev sahipliğinde Eskişehirliler, Eskişehiri ziyaret edenler ve Eskişehirli kadınlar lezzet ve müzik dolu bir gece yaşayacak.

Bizz Band üyeleri Dünya Kadınlar Günü için hazırladıkları özel repertuarı sunacaklar. Eskişehirli Dr. Aytek Şermet ve İşadamı Firuz Soyuer'in 2001 yılında kurmuş olduğu iş adamlarından oluşan Bizz Band’ın performansında sahne alacak olan başarılı genç vokal Zeynep Sazak da Eskişehirli. 

Vokalde Zeynep Sazak, saksafonda Dr. Aytek Şermet, tuşlu çalgılarda Emre Tukur, basta Firuz Soyuer, davulda Fırtına Kral’dan oluşan Bizz Band, eğlenceli, kaliteli, müzik ile lezzeti birleştirmek isteyen müzikseverlere bir kez daha unutulmaz bir gece yaşatacak.

Ayrıca Sempre; danışman Şef Uğur V. Uysal ve mutfak şeflerinin özenle hazırladığı saat 10.00  -15.00 arasında devam eden hafta sonu kahvaltıları, öğle - akşam yemekleri, zengin menü seçenekleri ve özenli servisiyle her zaman tercih ediliyor.

Editör: TE Bilişim