Genç rap müzik sanatçısı Ali Çiftçi, yaptığı rap şarkı ile sokağa çıkma kısıtlamasını anlattı. Koronavirüs ile mücadeleye de dikkat çekilen şarkıda, pandeminin birliktelik ile atlatılabileceği mesajı verildi.

Rap müzik sanatçısı Ali Çiftçi, yaptığı son şarkısında sokağa çıkma kısıtlamasını ele aldı.

Tepebaşı Belediyesi’nin katkıları ile kliplendirilen, söz ve müziği Ali Çiftçi’ye  ait olan şarkıda, pandemi dolayısıyla uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının duygulara yansıması anlatılıyor.

Sosyal medyada paylaşılan ve çok sayıda kullanıcının paylaştığı video klipte, şarkının, “Sen de düşün ona göre hamleni yap, hayvanları unutma sokağına bir kap / Kitap okuyabilirsin pandemi varken, dışarı çıkıyorsan maskeni tak / Elbet buluşuruz müsterih ol bak, bazen can sıkar günleri saymak / Unutma asla, bu beraber yıkabileceğimiz bir barikat” sözleri beğeni topladı.

Rap şarkı hakkında konuşan eser sahibi Ali Çiftçi, müziğin, toplumun duygularını anlatmak için önemli bir araç olduğunu belirterek, pandemide uyulması gereken kurallara da müzik ile dikkat çekmek istediğini kaydetti. Video klip, Tepebaşı Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden izlenebiliyor.

Editör: TE Bilişim